Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Agwa de Bolivia Coca Leaf Liqueur

Kokabladene plukkes i over 2000 meters højde i andesbjergene, herefter transporteres de til Amsterdam, hvor de udblødes og blandes med 36 andre naturlige urter.
SKU: 63307
Availability: På lager
240,00 kr.
i h

Agwa de Bolivia har en lysegrøn farve, en meget kompleks duft af urter og mynte med noter af laurbærblade og antydning af Eukalyptus. I munden er den sød med en peberet følelse på tungen, mens afslutningen er tør og vedvarende.

Denne alsidige premium urtelikør kan nydes alene eller i drinks.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol30%
LandBolivia
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Maraska Slivovitz

Maraska Slivovitz

Maraska Slivovitz er en ren, naturlig Brandy, som er fremstillet ved hjælp af speciel gæring og destillation af de fineste modne blommer, der vokser i Adriatic Hinterlands rige jord, det andet største blommevoksende område i verdenen. ”Slivovitz” er det almindelige navn for Kroatiens blomme brandy fra det tidligere Jugoslavien.
180,00 kr.
Picture of Metaxa 7 Star

Metaxa 7 Star

Metaxa skaber muligvis den blødeste ravgule spiritus under solen. Vinfremstillingen, destillationen, aldringen og blandingen skaber Metexas unikke stil.
200,00 kr.
Picture of Fireball Cinnamon Whisky Liqueur

Fireball Cinnamon Whisky Liqueur

Fireball Cinnamon Whisky Liqueur er lavet på Canadisk whisky og naturlig kanel, som er meget gennemtrængende, uden at blive for sød.
219,00 kr. 169,00 kr.
Picture of Galliano Liquore

Galliano Liquore

Galliano Liquore er en italiensk vaniljelikør, som præsenterer en klar og gylden farve sammen med friske bittersøde aromaer af appelsin, vanilje og eukalyptus, der ledsages af en karakteristisk sødlig smag af krydderurter med strejf af vanilje og anis.
189,00 kr.