Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

De Kuyper Liqueur Creme de Cacao White

De Kuyper har siden 1695 været en international innovativ virksomhed, der beskæftiger sig med produktion og markedsføring af alkoholdige drikkevarer. Gennem tiden har virksomheden opbygget en bred vifte af højkvalitets produkter. De Kuyper er den niende ældste familie virksomhed i Holland og verdens største producerer af likører, med eksport til mere end 100 lande.
SKU: 63208
Availability: På lager
170,00 kr.
i h

De Kuyper Liqueur Creme de Cacao White præsenterer en klar transparent farve. Den har en lækker rig aroma af kakao med et dejligt hint af smør, der ledsages af en sød kakao og chokolade smag.

De Kuyper Liqueur Creme de Cacao White er en lysere og sødere vision af Creme de Cacao Brown. De Kuyper Liqueur Creme de Cacao White er fremstillet ved brug af krystal klart dobbelt destilleret kakao ekstrakter, der gør den til den perfekte cocktail og drinks ingrediens.

De Kuyper Liqueur Creme de Cacao White kan nydes som en ingrediens i forskellige drinks og cocktails, den er blandt andet også rigtig dejlig i en Chocolate Martini

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol24%
LandNederlandene
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Giffard Liqueur Creme de Mure / Brombær

Giffard Liqueur Creme de Mure / Brombær

Giffard Liqueur Creme de Mure er en frugtlikør lavet på brombærekstrakt samt brombærsaft. Den har en skøn smag af fyldige og modne brombær, hvilket komplementeres af en kærkommen, blød bitterhed i likøren. Kan blandes i champagne eller hvidvin til en skøn aperitif eller velkomstdrink.
200,00 kr.