Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Sourz Apple / Æble

Sourz er et brand, som fremstiller frugtlikører. I 2008 undergik Sourz brand et omfattende re-design med sloganet ”made for mixing”, for at vise at Sourz er en del af den øgede tendens, hvor likør mikses med for ek­sempel juice og sodavand. Alle varianter er baseret på spiritussen snaps.
SKU: 63131
120,00 kr.
i h

Sourz Apple præsenterer en livlig grøn farve med et klart skær og en aroma med frisk duft af grønne æbler, der ledsages af en intens smag, som er i en flot balance mellem de sure og de søde æbler.

Sourz Apple er bedst som ingrediens i drinks eller som shot, den kan bland andet nydes i American Dream, Appletini eller Famous Dream.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol15%
LandUSA
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of 1883 Syrup Caramel / Karamel

1883 Syrup Caramel / Karamel

Med 1883 Karamelsirup får du hele den delikate duft og smag af karamel: Blød, sødmefuld og med let ristede toner i slutningen af smagsoplevelsen.
49,50 kr.
Picture of Amaretto Romanza

Amaretto Romanza

Amaretto betyder på italiensk “en smule bitter”. Selvom navnet antyder det, har denne Amaretto Romanza mere sødme end bitterhed - lige præcis som en mandellikør bør være. Den søde italienske likør laves på mandler, hvorfor den har en naturlig sødme.
83,00 kr.