Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Kahlua Coffee Liqueur

Kahlua kaffelikør er en absolut klassiker og et must i køleskabet. Kahlua er kendt for den gode kaffesmag og den intense farve og sødme. Mange drinks med fokus på den fede flødesmag tager udgangspunkt i Kahlua, heriblandt Espresso Martini og White Russian.
SKU: 63105
Availability: På lager
139,00 kr.
i h

Kahlua er af mexicansk oprindelse og har rødder tilbage til 1936, hvor kaffeplantagerne i Mexico blev udgangspunkt for smagfulde bønner, som senere blev hovedingrediens i Kahluas kaffelikør. Bønnerne behandles nænsomt og ved hånden for at bevare den bedst mulige smag.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
LandMexico
Alkohol16%
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Warre's Otima 10 Tawny Port

Warre's Otima 10 Tawny Port

Warre’s Otima 10 Year Old Tawny Port er en traditionel portugisisk portvin. Aged Tawny Ports fra Warre’s blandes af højkvalitetsvine, som lagres i træ over længere perioder. Mens vinen lagres, smages den jævnligt for at tjekke udviklingen.
199,00 kr. 149,00 kr.
Picture of Fonseca Tawny Port

Fonseca Tawny Port

Fonseca Tawny Port tager dig med på en smagsrejse hele vejen til sit hjemland Portugal. Producenten bag, Fonseca, betragtes som et af de førende portvinshuse, og de har siden 1815 lavet kvalitetsportvine til sit kræsne publikum.
119,00 kr.
Picture of Dr. Nielsens Bitter Original

Dr. Nielsens Bitter Original

Dr. Nielsens Bitter Original har en base af otte slags urter. Det giver en rund, mild og blød smag, som du kan nyde både på en kold vinterdag alene eller på en varm sommerdag i selskab med en kølig øl.
149,00 kr. 109,00 kr.
Picture of Grand Marnier Cordon Rouge (Rød)

Grand Marnier Cordon Rouge (Rød)

Den originale Grand Marnier Cordon Rouge likør blev fremstillet i 1880 af Louis-Alexandre Marnier Lapostolle. Det er en delikat blanding af fine cognacer og destilleret essenser fra tropiske appelsiner med Marnier-lapostolles hemmelige touch. En Langsom aldring i franske egefade, som giver den enestående rundhed og finesse.
269,00 kr.