Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Maraska Slivovitz

Maraska Slivovitz er en ren, naturlig Brandy, som er fremstillet ved hjælp af speciel gæring og destillation af de fineste modne blommer, der vokser i Adriatic Hinterlands rige jord, det andet største blommevoksende område i verdenen. ”Slivovitz” er det almindelige navn for Kroatiens blomme brandy fra det tidligere Jugoslavien.
SKU: 63080
Availability: På lager
180,00 kr.
i h

Denne spiritus bliver traditionelt dobbeltdestilleret og har været kendt siden middelalderen.

Frugten kommer fra træer ikke mindre end 20 år gamle, og mosen gærer i 3 måneder i store 2000 gallon tanke. Efter anden destillation, modnes den i specielbehandlet 500-gallon egetræsfade i minimum 2 år.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol40%
LandKroatien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Agwa de Bolivia Coca Leaf Liqueur

Agwa de Bolivia Coca Leaf Liqueur

Kokabladene plukkes i over 2000 meters højde i andesbjergene, herefter transporteres de til Amsterdam, hvor de udblødes og blandes med 36 andre naturlige urter.
240,00 kr.
Picture of Carlos I Imperial XO Brandy

Carlos I Imperial XO Brandy

Fremstillingen af Carlos I Imperial Brandy starter med en omhyggelig udvælgelse af vin, som Carlos I destillere i deres eget destilleri. Kun de mest raffinerede og elegante spiritus bruges til at udforme Carlos I Imperial Brandy.
499,00 kr. 439,00 kr.
Picture of Metaxa 7 Star

Metaxa 7 Star

Metaxa skaber muligvis den blødeste ravgule spiritus under solen. Vinfremstillingen, destillationen, aldringen og blandingen skaber Metexas unikke stil.
200,00 kr.
Picture of Bivrost Arctic Gin

Bivrost Arctic Gin

Bivrost Arctic Gin er den ægte smag af Norge. Den norske gin har en blød og glat struktur, der føles mild og behagelig ved første slurk. Ginnen er inspireret af gammel nordisk mytologi, hvor Bivrost er broen mellem himmel og jord.
240,00 kr.