Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Maraska Maraschino Liqueur

Maraska har mere end fem århundreders erfaring og tradition i fremstilling af likør, og er meget kendt for at fremstille produkter af høj kvalitet. I 2006 byggede Maraska et moderne produktionsanlæg, der kan opfylde de mest krævende behov for at øge salget.
SKU: 63079
Availability: På lager
190,00 kr.
i h

Maraska Maraschino likør er lige fra starten af det 16. århundrede blevet fremstillet på Maraskakirsebær. Eksporten af Maraschino likør startede i slutningen af det 18. århundrede. Denne originale kirsebærlikør har erobret hele verden de sidste 200 år. Omkring den deskriptive by Zadar, dyrkes en særlig form for sur kirsebær, der har gjort området verdenskendt. Destilleriet tog endda navnet fra den ædle maraskakirsebær, som giver det rå materiale til mange af destilleriets produkter.

Maraska Maraschino likør produceres fra destillationen af maraskakirsebær og er verdenskendt for sin typiske søde smag og aromatiske dufte af sød kirsebær. Mange internationale kokke, bruger Maraska Maraschino likør for at tilføje en speciel smag til enten kager, creme eller frugtsalater.

Produktspecifikationer
Indhold50 cl.
Alkohol32%
LandKroatien