Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Chartreuse Jaune (Gul) (35 cl.)

Munkene på et Chartreuse kloster modtog en dag i 1605 en gave fra Francis Hannibal d’ Estrées, kong Henri IVs artilleri marskal. Gaven var en allerede gammel opskrift på en ”Elixir” der snart fik øgenavnet ”Elixir of long life”
SKU: 63076
Availability: På lager
180,00 kr.
i h

Opskriften indeholdte over 130 forskellige urter og krydderier, det gjorde den så kompleks, at det tog munkene mere end et århundrede, at finde ud af hvordan de skulle gøre. Produktionen på klosteret begyndte først i 1737.

Chartreuse Jaune er en mildere, sødere og mere imødekommende Chartreuse. Ingen Chartreuses produkter indeholder kunstige farvestoffer - farven kommer derfor 100% fra de naturlige ingredienserne.

Produktspecifikationer
Indhold35 cl.
Alkohol43%
LandFrankrig
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of El Dorado 5 YO Cask Aged Rum

El Dorado 5 YO Cask Aged Rum

Alkohol: 40% Indhold: 70 cl. Land: Guyana ”El Dorado rom er en autentisk romproducent, der blev grundlagt helt tilbage i år 1670. Sukker fra de lokale producenter i Guyana, og de unikke destilleringsmetoder, Wooden Coffey Still og Wooden Pot Still, bidrager til den unikke smag af El Dorado rom, som da også bliver anset for at være en af verdens bedste og har vundet utallige priser.
220,00 kr.
Picture of Gosling's Black Seal

Gosling's Black Seal

Goslings Black Seal er en fantastisk mørk rom, den er produceret i Bermuda siden 1806, og navnet stammer fra det sorte voks, som firmaet i gamle dage brugte til at forsegle flaskerne med.
199,00 kr.
Picture of Amaro Montenegro Bitter

Amaro Montenegro Bitter

Amaro Montenegro Bitter er intens, autentisk og fuld af behagelige dufte af urter fra den unikke og umiskendelig aroma.
179,00 kr.