Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Sorry - this product is no longer available

Cointreau

Cointreau behøver for langt de fleste ikke nogen yderligere introduktion. Den franske appelsinlikør er en af de bedst kendte likørtyper i verden. Forskellen på denne appelsinlikør og den typiske udgave er, at den har et mindre sukkerindhold og en meget kraftig appelsinsmag.
SKU: 63041
Availability: På lager
199,00 kr.
i h

Cointreau har en lang historie, som går helt tilbage til 1850’erne. Cointreau kan fint nydes alene eller som ingrediens i mange forskellige typer cocktails, heriblandt Side Car og Cosmopolitan.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol40%
LandFrankrig
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Star of The Sea Dark Rum

Star of The Sea Dark Rum

Star Of The Sea Dark Rum er lavet på den traditionelle caribiske opskrift på rom. En delikat rom, der er ideel til cocktails eller tropiske drinks, hvor den tilfører et kraftigt og intenst pift. Rommen kan ligeledes nydes som den er, men potentialet er størst ved cocktails og tropiske drinks.
99,00 kr.
Picture of Baze Vodka

Baze Vodka

Vodka er en af de mest populære former for spiritus, fordi den kan mikses og blandes på alle mulige forskellige måder, alt afhængig af dine præferencer. Med Baze Vodka får du ikke bare mange anvendelsesmuligheder, du får også en ren og klar smag, som de færreste vodkaer kan prale af.
89,00 kr.
Sobieski Vodka

Sobieski Vodka

Polen har stolte vodka traditioner og er fadder til kvalitetsvodka. Sobieski Vodka er netop et kvalitetsstempel for polsk vodka og en af Polens mest populære vodkaer. Sobieski Vodka har fået navn efter Kong Jan Sobieski III, den største konge og militære overhoved i Polens historie.
119,00 kr.
Picture of Stolichnaya Vodka Original

Stolichnaya Vodka Original

De stolte russiske vodka traditioner holdes i live med denne premium vodka. Stolichnaya Vodka bliver produceret i Rusland, og det er den blevet siden 40’erne. Stolichnaya er kendt for kvalitet, klarhed og god smag, og vodkaen er velrenommeret og elsket verden over.
139,00 kr.