Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Grand Marnier Cordon Rouge (Rød)

Den originale Grand Marnier Cordon Rouge likør blev fremstillet i 1880 af Louis-Alexandre Marnier Lapostolle. Det er en delikat blanding af fine cognacer og destilleret essenser fra tropiske appelsiner med Marnier-lapostolles hemmelige touch. En Langsom aldring i franske egefade, som giver den enestående rundhed og finesse.
SKU: 63008
Availability: På lager
269,00 kr.
i h

Grand Marnier Cordon Rouge har en lys topas farve med guld og rav antydninger. Duften er kompleks af appelsin kombineret med dufte af kandiseret appelsinskal og karamel.

Den har en bitter appelsinsmag, som bliver forstærket af cognac med nuancer af appelsinmarmelade og hasselnød. Eftersmagen er lang og dejlig harmonisk.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol40%
LandFrankrig
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Star of The Sea Dark Rum

Star of The Sea Dark Rum

Star Of The Sea Dark Rum er lavet på den traditionelle caribiske opskrift på rom. En delikat rom, der er ideel til cocktails eller tropiske drinks, hvor den tilfører et kraftigt og intenst pift. Rommen kan ligeledes nydes som den er, men potentialet er størst ved cocktails og tropiske drinks.
99,00 kr.
Picture of Baze Vodka

Baze Vodka

Vodka er en af de mest populære former for spiritus, fordi den kan mikses og blandes på alle mulige forskellige måder, alt afhængig af dine præferencer. Med Baze Vodka får du ikke bare mange anvendelsesmuligheder, du får også en ren og klar smag, som de færreste vodkaer kan prale af.
89,00 kr.
Sobieski Vodka

Sobieski Vodka

Polen har stolte vodka traditioner og er fadder til kvalitetsvodka. Sobieski Vodka er netop et kvalitetsstempel for polsk vodka og en af Polens mest populære vodkaer. Sobieski Vodka har fået navn efter Kong Jan Sobieski III, den største konge og militære overhoved i Polens historie.
119,00 kr.
Picture of Stolichnaya Vodka Original

Stolichnaya Vodka Original

De stolte russiske vodka traditioner holdes i live med denne premium vodka. Stolichnaya Vodka bliver produceret i Rusland, og det er den blevet siden 40’erne. Stolichnaya er kendt for kvalitet, klarhed og god smag, og vodkaen er velrenommeret og elsket verden over.
139,00 kr.