Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Baileys Original Irish Cream

Baileys Original Irish Cream har den perfekte balance mellem gammel irsk whisky, frisk fløde og et strejf af kakao samt vanilje. Det er kun de fineste ingredienser som bruges i denne irish cream likør. Den irske whisky kommer fra en række forskellige kvalitetsdestillerier herunder Bushmills Distillery.
SKU: 63003
Availability: På lager
129,00 kr.
i h

Whiskyen komplementerer den fyldige og rige smag af irsk fløde, kakao og himmelsk vanilje, som alt sammen indgår i den hemmelige opskrift.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol17%
LandIrland
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Geranium Gin

Geranium Gin

I 2009 da den nuværende gin-renæssance blot var i sin vorden, præsenterede danske Henrik Hammer verden for Geranium Gin, der med en unik floral profil og fremtrædende citrusnoter bør stå i ethvert barskab med respekt for sig selv.
249,00 kr.
Picture of Braastad VSOP Cognac

Braastad VSOP Cognac

Braastad VSOP Cognac er en blanding af specielt udvalgte cognacer hovedsageligt fra Regionen Fins Bois. En gennemsnitlig høj aldring af cognacen giver denne udsøgte VSOP en overdådig og harmonisk smag.
279,00 kr.
Picture of Isfjord Premium Arctic Gin

Isfjord Premium Arctic Gin

Isfjord Gin har allerede bevist, at den er en gin i verdensklasse. I 2012 fik den tildelt sølv medalje ved ”The International Spirits Challenge” på grund af sin unikke kvalitet og fortrinlighed.
299,00 kr. 249,00 kr.