Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Jägermeister

Jägermeister stammer tilbage 1935 og laves den dag i dag efter nøjagtig samme principper som i gamle dage. Planter, plantedele, urter og blomster udblødes i stærk alkohol, så de gode stoffer/smagsegenskaber trækkes ud.
SKU: 62007
Availability: På lager
139,00 kr.
i h

Dette koncentrat, som har en alkoholstyrke på knap 70%, lagres på store egetræsfade i mindst 12 måneder; først da opnås den helt perfekte kvalitet.

Jägermeister indeholder 56 forskellige planter/rødder/frugter/blomster. Her er et lille udpluk af dem: Rabarberrod, ensianrod, angosturabark, bynke, lavendelblomster, melisse, pimpinelle, fennikelfrø og lakridsrod. Derfor er Jägermeister heller ikke markedets billigste bitter. Navnene på de øvrige ingredienser vogter Jägermeister over som en dyb hemmelighed.

Jägermeister er i dag blandt verdens 10 største internationale brands.

Reklamefilm med slogan'et "serve ice cold" har trukket mange nye tilhængere til og har givet Jägermeister lidt af en revival. Reklamefilmene er i øvrigt skabt og udviklet i Danmark.

Den klassiske måde at nyde Jägermeister Bitter på er som et iskoldt shot, enten alene eller sammen med øl. Men den kan også bruges i forskellige cocktails, eksempelvis i en Root 56 Jägermeister med ginger beer.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol35%
LandTyskland