Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

J. Gasco Sodarosa / Pink Grape (24 x 20cl +pant)

Sodarosa er en lys pink grapefrugt-soft drink med kun 23 kalorier.
SKU: 65125
*
Availability: På lager
324,00 kr.
i h

Den er naturligt sødet uden sukker og har en behagelig frisk smag, med noter af citrus. Den italienske Sodarosa har en og klar smag med bobler, der holder sig friske længe.

Produktspecifikationer
Indhold20 cl.
Alkohol0%
LandItalien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Malfy Gin Originale

Malfy Gin Originale

Malfy Gin Originale er en norditaliensk gin, der stammer fra Torino. Her destilleres den af Torino Distillati, som ejes af familien Vergnano. Men krydderierne til denne gin kommer fra hele Italien, og du kan finde toner af grapefrugter fra Sicilien og enebær fra Toscana. Smagen er frisk, klar og stærk og egner sig fortrinligt til klassiske drinks.
199,00 kr.
Picture of 1883 Syrup Cane Sugar / Rørsukker

1883 Syrup Cane Sugar / Rørsukker

Med 1883 Rørsukkersirup får du en neutralt smagende sødme, som kan skabe balance i de fleste former for cocktails, i rom eller andre steder, hvor du har brug for den dybe sødmefuldhed, du kan få fra en sirup.
140,00 kr.
Picture of Bumbu XO Rum

Bumbu XO Rum

Er du til en sød rom med masser af karakter? Så er Bumbu XO Rum lige noget for dig. Rommen har en smuk gylden farve og en sødmefuld dybde. I næsen træder sødme frem og blander sig med toner af eksotiske frugter.
420,00 kr.
Picture of Hendrick's Gin

Hendrick's Gin

Hendricks Gin er en meget velkendt gin, som produceres af et destilleri i Skotland. Det unikke ved Hendricks Gin er udvalget af ingredienser, som afviger lidt fra andre gins. Produktet fremstilles af koriander og enebær – som desuden findes i stort set alle gins. Ud over de basale ingredienser indeholder produktet også ingredienser som rosenblade og agurk, som vurderes til at være lidt mere unikke i en spiritus som gin. Rosenbladende kommer specielt til udtryk i eftersmagen, hvor de giver en unik og frisk smag, som man ikke vil kunne opleve ved andre gins.
289,00 kr.