Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Bols Liqueur Blue Curacao

Bols Liqueur Blue Curacao præsenterer en dyb blå farve og friske aromaer af mandarin og citrus, der ledsages af en smag med noter af appelsiner og et strejf af citrus.
SKU: 63136
Availability: På lager
120,00 kr.
i h

Bols Liqueur Blue Curacao er den oprindelige Blå Curaçao. Bols Blue var og er stadig, verdens bedst sælgende blå curaçao. I 1800'tallet blev den kendt som "Crème de Ciel", hvorfor den i dag er en af de ældste likører i verden.

Bols Liqueur Blue Curacao tilfører en karakteristisk blålig farve til dine drinks og cocktails samt tydelige noter af orange frugter, hvilket er med til at give et ekstra twist. Ud over at være et alternativ til Triple Sec, kan Bols Blue let blandes op med sodavand eller appelsinjuice.

Produktspecifikationer
Indhold50 cl.
Alkohol21%
LandNederlandene
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Isfjord Premium Arctic Vodka

Isfjord Premium Arctic Vodka

Isfjord Premium Arctic Vodka er en unik vodka fra Grønland. Den grønlandske vodka er lavet på blond hvede samt vand fra selveste indlandsisen, hvilket giver vodkaen en særlig smag. Isfjord Premium Arctic Vodka er den første grønlandske vodka, der med sine særegne ingredienser fint inkarnerer den grønlandske ånd.
250,00 kr.
Picture of 1883 Lime Juice Cordial

1883 Lime Juice Cordial

1883 Maison Routin står bag denne Lime Juice Cordial. Alle produkter fra Maison Routin er baseret på vand fra de franske alper. Derudover er det essentielt for virksomheden ikke at anvende kunstige ingredienser. Derfor får du her et produkt uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller sødemidler.
72,00 kr.