Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Sierra Tequila Silver

Her får du en klassisk tequila, der med garanti er kendt af de fleste danskere. Med den orange hat er den let genkendelig, og den har i øvrigt en ren og fin smag, som alligevel formår at bide fra sig. Tequilaen fremstilles af blå agave, der destilleres over to omgange for at frembringe den helt rette smag.
SKU: 53020
149,00 kr.
i h

Uanset om du ønsker at drikke tequilaen på gammeldags vis og give den selskab af salt og citron, eller om du i højere grad er til en Margarita, kan Sierra Tequila Silver gøre jobbet færdigt. Flasken er i den grad egnet til at udgøre den bærende base i alle drinks, der indeholder tequila, men klarer sig også fint alene.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol38%
LandMexico
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Shake-It Grenadine Cordial Mixer (+pant)

Shake-It Grenadine Cordial Mixer (+pant)

Der er et utal af muligheder med Grenadine Cordial Mixer fra Shake-it. Ud af de mange muligheder er den først og fremmest en naturlig del af den festlige appetitvækker og feststarter-cocktail, Tequila Sunrise.
81,00 kr.
Picture of Hennessy Privilege VSOP Cognac

Hennessy Privilege VSOP Cognac

Hennessy VSOP indeholder en bred palet af eaux de vie af forskellige aldre og stil. Nogle af disse bidrager med en dynamisk karakter, mens andre besidder en luksuriøs fylde. Hver eneste eaux de vie er udvalgt i det øjeblik, den har opnået sit fulde potentiale.
439,00 kr. 369,00 kr.
Picture of Sierra Tequila Reposado

Sierra Tequila Reposado

Her får du en flaske tequila med en flot gylden farve, der blandt andet skyldes, at tequilaen lagres på fade i minimum tre måneder, inden du kan få fingrene i den. Det er en original mexicansk tequila, der er lavet på hjertestykkerne fra den blå agave.
210,00 kr.
Picture of Calle 23 Tequila Reposado

Calle 23 Tequila Reposado

Med Calle 23 Tequila Reposado får du en flaske tequila, hvis æstetiske udtryk er anderledes, end du er vant til. Men stadig kan du nyde den der helt vidunderlige smag af tequila, der er skabt på baggrund af agave. Flasken her er i øvrigt lavet 100 % på planten agave.
329,00 kr.