Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Absolut Vodka

I 1879 introducerede svenske Lars Olsson Smith den kontinuerlige destillation, som han brugte til at fremstille Absolut Rent Brännvin. I stedet for at destillere det sædvanelige tre til fire gange, blev vodkaen destilleret utallige gange. 100 år senere blev den relanceret som Absolut Vodka. Den bliver stadig produceret i Åhus, som var L.O. Smiths fødeby.
SKU: 52052
Availability: På lager
129,00 kr.
i h

Absolut Vodka har en rig, afrundet og kompleks smag, alligevel glat og varm med en karakteristisk karakter af korn efterfulgt af tørrede frugter.

Absolut Vodka er fremstillet på naturlige ingredienser, og modsat mange andre vodkaer indeholder den intet tilsat sukker. Faktisk er den så ren som en vodka kan blive. Hovedingrediensen i Absolut Vodka er vand og vinter hvede. Vandet kommer fra en dyb brønd i Åhus, hvor den bliver beskyttet fra urenheder. Vinter hveden adskiller sig fra andre afgrøder: den plantes i efteråret, og høstes det næste. Dagene i mellem vokser hveden under den svenske sne og får sine hårde korn.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol40%
LandSverige
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Franklin & Sons Indian Tonic Water (8 x 50cl +pant)

Franklin & Sons Indian Tonic Water (8 x 50cl +pant)

En sprød, klar tonic, som har en underspillet bitterhed og et højt indhold af kulsyre for at bringe det bedste frem i de spiritusser, den mixes med.
196,00 kr.
Picture of Crystal Head Vodka "Rainbow" Limited Edt.

Crystal Head Vodka "Rainbow" Limited Edt.

Den prisvindende, klassiske Crystal Head Vodka får du her i en limited edition-udgave: Rainbow. Selve vodkaen er den samme som tidligere, men flasken er i stedet fremstillet i et ikonisk regnbuedesign for at hylde og fejre lighed, diversitet og LGBTQ+.
549,00 kr. 389,00 kr.
Picture of Små Sure Jordbær (50 cl.)

Små Sure Jordbær (50 cl.)

Surt, sødt og friskt er de tre ord, der bedst beskriver dette shot. Små Sure Jordbær er endnu en i rækken af de populære Små Sure, som har domineret nattelivet de sidste par år. Små Sure med jordbærsmag er tilsat sour og jordbær, hvilket giver en forfriskende, sød og sur smagsoplevelse.
78,00 kr.
Picture of Big Tom Bloody Mary Mix (24x15cl +pant)

Big Tom Bloody Mary Mix (24x15cl +pant)

Big Tom Bloody Mary Mix er et smagfuldt blend til den klassiske cocktail Bloody Mary. Smagen er mere intens end forventet takket være blendet af smagfulde urter og krydderier.
324,00 kr.