Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Sobieski Vodka

Polen har stolte vodka traditioner og er fadder til kvalitetsvodka. Sobieski Vodka er netop et kvalitetsstempel for polsk vodka og en af Polens mest populære vodkaer. Sobieski Vodka har fået navn efter Kong Jan Sobieski III, den største konge og militære overhoved i Polens historie.
SKU: 52029
119,00 kr.
i h

Sobieski Vodka ligger på Top 10 listen over de bedst-sælgende premium vodkaer på verdensplan og er en af de bedst-sælgende premium vodkaer i Polen.

Denne premium vodka er lavet på gylden Dankowski rug og kildevand fra Oligocene lagene i Jordens indre, og den er karakteriseret ved at have en fløjlsblød og fyldig smag med en ren og afrundet finish.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol37,5%
LandPolen
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Star of The Sea Dark Rum

Star of The Sea Dark Rum

Star Of The Sea Dark Rum er lavet på den traditionelle caribiske opskrift på rom. En delikat rom, der er ideel til cocktails eller tropiske drinks, hvor den tilfører et kraftigt og intenst pift. Rommen kan ligeledes nydes som den er, men potentialet er størst ved cocktails og tropiske drinks.
99,00 kr.
Picture of Baze Vodka

Baze Vodka

Vodka er en af de mest populære former for spiritus, fordi den kan mikses og blandes på alle mulige forskellige måder, alt afhængig af dine præferencer. Med Baze Vodka får du ikke bare mange anvendelsesmuligheder, du får også en ren og klar smag, som de færreste vodkaer kan prale af.
89,00 kr.
Picture of Stolichnaya Vodka Original

Stolichnaya Vodka Original

De stolte russiske vodka traditioner holdes i live med denne premium vodka. Stolichnaya Vodka bliver produceret i Rusland, og det er den blevet siden 40’erne. Stolichnaya er kendt for kvalitet, klarhed og god smag, og vodkaen er velrenommeret og elsket verden over.
139,00 kr.
Picture of Casalforte Rosso Veneto (BiB)

Casalforte Rosso Veneto (BiB)

Castelforte Rosse Veneto er en rødvin på karton fra den italienske Veneto-region. Vinen har lagret et år på egetræsfade, hvilket giver den en kompleksitet og smag, der passer godt sammen med danske retter som kød, lam og ost – men den kan også sagtens serveres og nydes for sig selv.
149,00 kr.