Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Finest Call Bloody Mary Mix (+pant)

Finest Call Bloody Mary Mix er hemmeligheden bag en god Bloody Mary. Bloody Mary Mix er helt uden alkohol, så mixeren er også ideel til at lave en alkoholfri Bloody Mary. Mixet er baseret på den originale Bloody Mary opskrift, og alle ingredienserne er nøje udvalgt for at ramme netop den smag. På ingredienslisten findes blandt andet tomatjuice, sort peber, ren citronsaft og en blanding af krydderier.
SKU: 61206
*
Availability: På lager
88,00 kr.
i h

Lav hurtigt en velsmagende Bloody Mary med Finest Call Bloody Mary Mix, og ram den rette smag med det samme. Med det færdigblandede mix slipper du for selv at blande 10-12 forskellige ingredienser.

Produktspecifikationer
Indhold100 cl.
Alkohol0%
LandUSA
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Franklin & Sons Indian Tonic Water (8 x 50cl +pant)

Franklin & Sons Indian Tonic Water (8 x 50cl +pant)

En sprød, klar tonic, som har en underspillet bitterhed og et højt indhold af kulsyre for at bringe det bedste frem i de spiritusser, den mixes med.
196,00 kr.
Absolut Vodka

Absolut Vodka

I 1879 introducerede svenske Lars Olsson Smith den kontinuerlige destillation, som han brugte til at fremstille Absolut Rent Brännvin. I stedet for at destillere det sædvanelige tre til fire gange, blev vodkaen destilleret utallige gange. 100 år senere blev den relanceret som Absolut Vodka. Den bliver stadig produceret i Åhus, som var L.O. Smiths fødeby.
129,00 kr.
Picture of Big Tom Bloody Mary Mix (24x15cl +pant)

Big Tom Bloody Mary Mix (24x15cl +pant)

Big Tom Bloody Mary Mix er et smagfuldt blend til den klassiske cocktail Bloody Mary. Smagen er mere intens end forventet takket være blendet af smagfulde urter og krydderier.
324,00 kr.