Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Finest Call Puree Passion (+pant)

Tilføj ekstra passion til en lang række drinks og cocktails med Finest Call Puree Passion. Puréen opløses hurtigt og nemt, og så giver den både farve og smag til cocktails. Flasken er designet til brug bag baren. Takket være blandt andet den patenterede hældetud er det nemt og hurtigt for bartendere at mikse lækre drinks og cocktails med et skud passion.
SKU: 61204
*
Availability: På lager
88,00 kr.
i h

Finest Call Puree Passion er lavet på naturlige og nøje udvalgte ingredienser, og resultatet er en autentisk smag af søde og modne passionsfrugter. Passions-puréen giver både syrlighed og sødme, og den kan bruges i saft, limonader, desserter, drinks og cocktails mv.

Produktspecifikationer
Indhold100 cl.
Alkohol0%
LandUSA
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Monin Syrup Apricot / Abrikos (pant)

Monin Syrup Apricot / Abrikos (pant)

Abrikosen er oprindeligt kendt som det armenske æble, abrikosen menes at stamme fra Armenien og være lokal i Kina. Den blev bragt til Europa af romerne og i dag er der et overflod af abrikosfrugtplantager i Sydfrankrig.
89,00 kr.
Picture of Pebermynte Likør

Pebermynte Likør

Mynte er en aromatisk krydderurt, som findes i så mange sorter og varianter, at det nemt bliver en hel passion at smage sig frem til sin særlige favorit blandt fx den spearmint-smagende pebermynte, den kækt krøllede krusemynte, den storbladede marokkanske mynte eller den delikate schweizisk mynte. Mynte har en aromatisk og behagelig smag. Dens forfriskende og kølende egenskaber gør mynte en af de mest værdsatte og brugte urter i verden.
88,00 kr.
Picture of Finest Call Puree Raspberry / Hindbær (+pant)

Finest Call Puree Raspberry / Hindbær (+pant)

Finest Call Puree Raspberry/Hindbær er et frugtmix bestående af hindbærsaft og -puré fra koncentrat, som blandes med citron og sukker. Puréen har en flot, kirsebærrød farve og en velbalanceret, frisk smag.
88,00 kr.