Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Blossa Glögg (Alkoholfri)

Blossa Alkoholfri glögg er inspireret af Blossas klassiske glöggopskrift fra slutningen af 1800-tallet. Blossa Alkoholfri glögg fremstilles af vin fra Sydeuropa, der afalkoholiseres varsomt, hvorefter den blandes med druemost og klassiske glöggkrydderier.
SKU: 40909
Availability: På lager
62,00 kr.
i h

Resultatet er en aromatisk glögg med frugtig duft med strejf af nelliker. Blossa Alkoholfri glögg har en sød og rig smag, med antydning af kardemomme og nelliker. Servér Blossa Alkoholfri glögg rygende varm — eventuelt med rosiner og mandler.

BLOSSA Glögg er en bred svensk serie, der rummer nordens største gløggmærke. Med over 5 millioner liter i salg i Norden samt en kendskabsgrad på 100 % i Sverige, er BLOSSA et mærke, man ikke kan komme udenom. BLOSSA er forbrugernes absolutte favorit, og kvaliteten er uden sammenligning med de klassiske. Serien er baseret på en opskrift fra den sidste del af 1800-tallet og forbliver en velbevaret hemmelighed.

Produktspecifikationer
Indhold75 cl.
Alkohol0,4%
LandSverige
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Blossa Glögg Hvid - Stærk

Blossa Glögg Hvid - Stærk

Denne gløgg er lavet på en hemmelig opskrift, der er næsten 100 år gammel fra den berømte vinhandler JD Grönstedt & Co. De begyndte at lave gløgg i 1917, og opskriften er ikke ændret siden.
59,00 kr.
Picture of Blossa Glögg 10%

Blossa Glögg 10%

Blossa Glögg er en rigtig kvalitetesgløgg – kåret 2 år i træk til markedets bedste gløgg i ”TV 2 Go’ Morgen Danmark”.
57,00 kr.
Picture of Pickering's Gin Julekugler (6x5cl/pk)

Pickering's Gin Julekugler (6x5cl/pk)

Skal juletræspynten være lidt ekstra festlig i år, bør du prøve de sjove julekugler fyldt med gin fra Pickerings. Du får her 6 stk. julekugler, der i modsætning til de traditionelle juleglaskugler er udført i brudsikkert glas.
299,00 kr.