Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Blossa Glögg Hvid - Stærk

Denne gløgg er lavet på en hemmelig opskrift, der er næsten 100 år gammel fra den berømte vinhandler JD Grönstedt & Co. De begyndte at lave gløgg i 1917, og opskriften er ikke ændret siden.
SKU: 40906
Availability: På lager
59,00 kr.
i h

Hvid stærkvinsgløgg er lavet på en aromatisk muscatvin tilsmagt med Blossa’s klassiske gløggkrydderier. Blossa Hvid Stærkvinsglögg har en krydret bouquet med en antydning af honningkager.

Smagen er fyldig med toner af julekrydderier og rosiner – med lang eftersmag. Serveres dampende varm med rosiner og mandler. Man kan også fint nyde den afkølet tilsat en skive lime. Passer fint til julegodter og nødder.

Produktspecifikationer
Indhold75 cl.
Alkohol15%
LandSverige
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Blossa Glögg 10%

Blossa Glögg 10%

Blossa Glögg er en rigtig kvalitetesgløgg – kåret 2 år i træk til markedets bedste gløgg i ”TV 2 Go’ Morgen Danmark”.
57,00 kr.
Picture of Blossa Glögg - Stærk

Blossa Glögg - Stærk

Blossa Stærkvinsglögg har en krydret bouquet med antydning af honningkager og rosiner. Smagen er fyldig med toner af julekrydderier. Har en lang finish.
59,00 kr.
Picture of Blossa Glögg 10% (BiB)

Blossa Glögg 10% (BiB)

Blossa glögg fremstilles på fyldig rødvin, som tilsmages med Blossas klassiske julekrydderier. Denne Blossa 10% har en stor og generøs krydret duft med indslag af kardemomme og nellike.
139,00 kr.
Picture of Blossa Glögg (Alkoholfri)

Blossa Glögg (Alkoholfri)

Blossa Alkoholfri glögg er inspireret af Blossas klassiske glöggopskrift fra slutningen af 1800-tallet. Blossa Alkoholfri glögg fremstilles af vin fra Sydeuropa, der afalkoholiseres varsomt, hvorefter den blandes med druemost og klassiske glöggkrydderier.
62,00 kr.