Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Chandon Garden Spritz

Denne Spritz er skabt under mottoet ‘Ready to chill, ready to share’ og byder på en perfekt balance mellem sødme og citrus-bitterhed! Garden Spritz er et blend af exceptionel, mousserende Chandon-vin og et unikt miks af saften fra lokale, friske Valencia-appelsiner, som er udblødt i tørret appelsinskal, samt urter og krydderier fra de bedste områder i verden; kardemomme, sort peber, quassia og kamille.
SKU: 30330
Availability: På lager
Førpris: 229,00 kr.
149,00 kr.
i h

Denne 100% naturlige Spritz indeholder ingen kunstige smagsstoffer og ingen kunstige farvestoffer. Den er udviklet meget præcist med kun halvt så meget sukker som andre Spritz-brands, hvilket gør den naturligt velsmagende og særdeles attraktiv.

Garden Spritz passer perfekt til spicy, asiatiske retter, sushi og sashimi, cheddar, tørrede, eksotiske frugter og nødder.

Produktspecifikationer
Indhold75 cl.
Alkohol11,5%
LandArgentina
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Sure Fisk Party Pack (5x2cl Rør)

Sure Fisk Party Pack (5x2cl Rør)

Små Sure er en serie af danskproducerede vodkashots. Den støt stigende popularitet skyldes blandt andet et udvalg af mange forskellige varianter, som er populære hos alle aldersgrupper. Små Sure er lavet på en base af vodka og herefter tilsat andre smagsnuancer som eksempelvis fersken, hindbær, apple og cola.
56,00 kr.
Picture of Shots pakke med 15 stk.

Shots pakke med 15 stk.

Shots pakke med 15 stk. rør á 2 cl. i tre forskellige varianter. Nem og praktiske at have med i lommen eller i håndtasken, så man ikke skal slæbe en stor flaske med på festival eller på en bytur.
149,00 kr.