Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Liverpool Rose Petal Gin

Denne Liverpool Rose Petal Gin er 100 % økologisk og lavet på et hemmeligt botanik-blend. Vi ved dog, at den smager af de klassiske enebær, der har fået et delikat modspil af roser. Næsen er sød og behagelig, mens teksturen er blød og rund.
SKU: 51361
Availability: På lager
Førpris: 320,00 kr.
199,00 kr.
i h

Du får her en anderledes gin med romantiske undertoner, som kan krydre din G&T på en anden måde end sædvanligt.

Nyd den også alene eller med limejuice.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol43%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Liverpool Lemongrass & Ginger Gin

Liverpool Lemongrass & Ginger Gin

Storbritannien har igennem deres historie været et af de lande, hvor gin har haft størst popularitet. Antallet af gindestillerier rundt omkring i Storbritannien er enormt, og de har hver især deres tolkning af, hvad en sand, britisk gin skal være. Og Liverpool Gin Distillery er ingen undtagelse.
320,00 kr. 199,00 kr.
Picture of Liverpool Valencian Orange Gin

Liverpool Valencian Orange Gin

Liverpool Valencian Orange Gin er en økologisk gin med en frisk smag af appelsin. Derudover har den en karakteristisk smag fra Liverpool Gins sammensætning af botanicals samt sød citrus fra økologiske appelsiner importeret fra Valencia.
310,00 kr. 199,00 kr.
Picture of Mulata Elixir de Cuba

Mulata Elixir de Cuba

Palma Mulata Rom er inspireret af den cubanske identitet og kultur. Kvinden Mulata findes overalt i Cubas historie. Mulata blev lanceret i 1993 og blev hurtigt værdsat og forstået af den lokale befolkning, primært på grund af de originale produktionsprocesser og råvarer, der anvendes. Mulata er et af de få rom mærker, der kan benytte den oprindelige betegnelse Rom.
179,00 kr.
Picture of I Am Vodka

I Am Vodka

Millionarvingen Martin Bundgaard har valgt at berige det danske natteliv med en helt ny Vodka, som kan give konkurrenter som Moët, Belvedere og Grey Goose kamp til stregen. I Am Vodka er en eksklusiv vodka, der produceres i Polen, hvor den er lavet på vinterhvede. I Am Vodka kan med fordel drikkes ren, hvor den gode smag trænger igennem.
399,00 kr. 299,00 kr.