Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Lind & Lime Gin

Lind & Lime Gin er det skotske destilleri “The Port of Leith Distillery Co”’s debutprodukt. Under fremstillingen af ginnen gendestilleres en kraftig alkoholbase, som tilsættes så få som syv botanicals – alt sammen for at få en meget velafbalanceret, harmonisk gin. Ginnen kommer desuden i en elegant, blå flaske, som fint afspejler det gode indhold.
SKU: 51292
Availability: På lager
370,00 kr.
i h

Smage af bitter og frisk lime afbalanceres af rosenpeber i drikken, og bidrager med både sødme og krydderi. Nyd ginnen i en G&T, i din yndlingsdrink eller helt for sig selv – du bestemmer.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol44%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Gold 999.9 Gin

Gold 999.9 Gin

I modsætning til andre gin, er alkohol basen i Gold 999.9 fremstillet på destillationsanlægget, hvor hele processen finder sted. Efter at have opnået denne alkohol base i første destillation, destilleres den yderligt to gange med henblik på at forbedre dens kvalitet og blande den med de forskellige botanikker.
249,00 kr.
Picture of Brooklyn Gin

Brooklyn Gin

Denne Brooklyn Gin er håndlavet med frisk afskåret citrusskal og revet enebær. Der laves et parti af gangen og denne proces tager 3 dage og giver kun 300 flasker.
389,00 kr.
Picture of Akori Gin

Akori Gin

Akori Gin er en japansk inspireret gin, som er fremstillet af både østlige og vestlige ingredienser. Det er en gin af høj kvalitet, som er tilsat enebær samt botaniske produkter i form af dragefrugter, kumquat, citrus og ingefær. Spiritusbasen er fremstillet af et majs mix og ris, som dernæst er forfinet med urter og krydderier fra Japan og Europa.
239,00 kr.
Picture of Le Tribute Gin

Le Tribute Gin

Le Tribute Gin er en gin med smukt udseende og unik smag. Desuden er det skaberne bag den velkendte Gin Mare, som har skabt endnu en succesrig gin.
429,00 kr.