Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Ferdinand's Home Bar Set

Med tredive botanicals og infusioner af rieslingvin er Ferdinand’s Gin seneste skud på stammen af den innovative bølge af tyske gin. En kompleks og velsmagende gin, der løfter både cocktails og gin og tonics til nye højder. Ferdinand’s Gin er en fantastisk blød gin med en uovertruffen kompleksitet, og en gin man bør unde sig selv, at smage rent.
SKU: 51222
Availability: På lager
499,00 kr.
i h

Duften er med fine og delikate noter af sprød fyrrenål, lavendel, citrongræs og overmoden pære.

I munden er Ferdinand's Gin først og fremmest utrolig behagelige med nærmest ingen alkoholburn. Enebærrens sprøde fyrrenål er tydelig, men afdæmpet hele vejen igennem til eftersmagen. Der gives masser af plads til andre noter som ingefær, pære, lavendel og kanel.

Ferdinand's Gin har en let sødme, hvilket er et resultat af infusionen af rieslingvin. Eftersmagen er fyldt med blomster og roser, vel afbalanceret af enebær og svage pebernoter.

Med dette fine sæt får du en flaske Ferdinand’s Gin, og en flaskeåbner af super kvalitet. Desuden indeholder pakken også andre fine ting som kan bruges i din bar, når du skal servere den lækre Ferdinand’s Gin.

Produktspecifikationer
Indhold50 cl.
Alkohol44%
LandTyskland
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Amarula Cream Liqueur

Amarula Cream Liqueur

Amarula er en lækker flødelikør med noget af en historie bag sig. Marula-træet vokser i Sydafrika og er kilden til denne likør. Træet bærer frugt én gang om året, og når frugterne modnes af solen, produceres der alkohol.
170,00 kr.