Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Marylebone London Dry Gin

Marylebone London Dry Gin kan tilbyde en gin ud over det sædvanlige. Produktet produceres af The Pleasure Gardens Distilling Company, og historien om dette destilleri går helt tilbage til 1762. Marylebone London Dry Gin er en unik gin, og ved køb af denne, bliver du garanteret en unik smagsoplevelse også.
SKU: 51214
Availability: På lager
Førpris: 349,00 kr.
299,00 kr.
i h

Produktet indeholder 13 forskellige botanicals, som blandt andet grapefrugt, kamille og limeblomst. Disse botanicals er med til at gøre denne gin unik, da man sjældent finder disse botanicals i de klassiske gin.

Ud over disse særlige botanicals, så består Marylebone London Dry Gin også af de mere klassiske botanicals såsom enebær, lakrids og citron. Tilsammen udgør disse botanicals en fin og blød gin, som bare må prøves.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol50,2%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Zacapa Centenario Edicion Negra

Zacapa Centenario Edicion Negra

Ron Zacapa har siden slutningen af halvfjerdserne produceret deres verdensberømte rom og den er måske den mest kendte premium rom i verden.
730,00 kr.
Picture of Isfjord Premium Arctic Gin

Isfjord Premium Arctic Gin

Isfjord Gin har allerede bevist, at den er en gin i verdensklasse. I 2012 fik den tildelt sølv medalje ved ”The International Spirits Challenge” på grund af sin unikke kvalitet og fortrinlighed.
299,00 kr. 249,00 kr.
Picture of Silent Pool Gin

Silent Pool Gin

Silent Pool Gin er Silent Pool Destilleris signaturprodukt, og fremstillet af deres destillerimester Cory Mason. Den er fremstillet på hele 24 planteekstrakter.
329,00 kr.
Picture of Malfy Gin Rosa

Malfy Gin Rosa

Denne gin er ikke bare smuk udenpå, den byder også på et delikat og velsmagende indhold. Malfy Gin er kendetegnet ved sin høje kvalitet – og dette er ingen undtagelse.
199,00 kr.