Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Gunroom London Dry Gin

Gunroom London Dry Gin er kendt for sine unikke undertoner af sød vanilje, appelsinskal og krydderier. I fremstillingen gennemgår produktet en proces, som netop skaber disse særlige undertoner. Produktet bliver destilleret i et kobber kar, og herefter modnet i et ældre whiskyfad i mange dage.
SKU: 51200
Availability: På lager
280,00 kr.
i h

Indhold: 50 cl.
Alkohol: 43%
Land: Storbritannien

 

Gunroom London Dry Gin er kendt for sine unikke undertoner af sød vanilje, appelsinskal og krydderier. I fremstillingen gennemgår produktet en proces, som netop skaber disse særlige undertoner. Produktet bliver destilleret i et kobber kar, og herefter modnet i et ældre whiskyfad i mange dage. Konkurrencen i gin branchen er generelt meget hård i London, hvor der findes utallige udbydere. Dog har Gunroom London Dry gin taget forbrugerne med storm, og er noget af det fineste gin som produceres i London. Antallet af producenter er stigende, og dette skyldes den store efterspørgsel efter gin.

Gunroom London Dry Gin er dog unik på en anderledes måde, da denne gin destillerer over en noget længere periode end den normale type gin. De mange forskellige botanicals fremkommer hermed mere kraftigt, og skaber denne helt unikke og smagfulde gin.

Produktspecifikationer
Alkohol43%
Indhold50 cl.
LandStorbritannien