Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

5th Gin "Water"

Det spanske destilleri Modesta Soler har eksisteret i mere end 130 år, og det er lykkedes at opnå en forbløffende mængde af erfaring, når det kommer til at skabe prestigefyldte Juniper spiritus. Med sin 5th Gin serie har de nu formået at brillere, ved at præsentere tre unikke tørre gins. De tre produkter kredser omkring elementerne jord, vand og ild. Med deres store aromatisering, samt deres destilleringsteknikker var produkterne i stand til at overstråle store dele af deres konkurrence.
SKU: 51138
Availability: På lager
240,00 kr.
i h

5th Gin ”Water” er den mest forfriskende i denne kollektion, fordi den stoler på sin friske og blomstrende smag. På grund af dette er drinken perfekt at nyde enten ren eller i cocktails.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol42%
LandSpanien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Aberlour 12 YO Speyside Single Malt Scotch

Aberlour 12 YO Speyside Single Malt Scotch

Aberlour 12 YO Speyside Single Malt er et fint eksempel på, hvordan den markante sprøde citron karakter i Aberlours spiritus er blødgjort ved dobbelt fadlagring. Både traditionelle egefade og krydret sherryfade bruges til lagringen for en fantastisk smag.
360,00 kr.
Picture of Silent Pool Gin

Silent Pool Gin

Silent Pool Gin er Silent Pool Destilleris signaturprodukt, og fremstillet af deres destillerimester Cory Mason. Den er fremstillet på hele 24 planteekstrakter.
329,00 kr.
Picture of Roku Gin

Roku Gin

Bag denne gin står det japanske destilleri Suntory, der vægter kvalitet og karakter højt. På japansk betyder roku seks, og det er netop på grund af seks unikke japanske planter, at ginnen har fået sit navn.
239,00 kr.