Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Silent Pool Gin

Silent Pool Gin er Silent Pool Destilleris signaturprodukt, og fremstillet af deres destillerimester Cory Mason. Den er fremstillet på hele 24 planteekstrakter.
SKU: 51102
329,00 kr.
i h

Den er en rig og ren gin med klare noter af enebær og blomsterlag af lavendel og kamille. Den har friske noter af citron og lime, som møder en fin sødme fra lokalt honning. Der er her skabt en gin, som både er traditionel og forfriskende.

Den er let krydret i smagen, men særdeles velafbalanceret og har en lang eftersmag.

Silent Pool Gin er en klassisk gin, den er afrundet og frisk, har dybde, klarhed, og overgår alle andre varianter.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol43%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Roku Gin

Roku Gin

Bag denne gin står det japanske destilleri Suntory, der vægter kvalitet og karakter højt. På japansk betyder roku seks, og det er netop på grund af seks unikke japanske planter, at ginnen har fået sit navn.
239,00 kr.
Picture of Malfy Gin Con Arancia

Malfy Gin Con Arancia

Med denne italienske gin ledes tankerne straks mod sydlandske himmelstrøg. Vergnano-familien står bag destilleringen af den italienske og karakterfulde Malfy Gin Con Arancia.
199,00 kr.
Picture of 5th Gin "Water"

5th Gin "Water"

Det spanske destilleri Modesta Soler har eksisteret i mere end 130 år, og det er lykkedes at opnå en forbløffende mængde af erfaring, når det kommer til at skabe prestigefyldte Juniper spiritus. Med sin 5th Gin serie har de nu formået at brillere, ved at præsentere tre unikke tørre gins. De tre produkter kredser omkring elementerne jord, vand og ild. Med deres store aromatisering, samt deres destilleringsteknikker var produkterne i stand til at overstråle store dele af deres konkurrence.
240,00 kr.
Picture of Marylebone London Dry Gin

Marylebone London Dry Gin

Marylebone London Dry Gin kan tilbyde en gin ud over det sædvanlige. Produktet produceres af The Pleasure Gardens Distilling Company, og historien om dette destilleri går helt tilbage til 1762. Marylebone London Dry Gin er en unik gin, og ved køb af denne, bliver du garanteret en unik smagsoplevelse også.
349,00 kr. 299,00 kr.