Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Skin Gin

Skin Gin er en spiritus, som sætter en raffineret kurs, når det kommer til stil og smag. Den er fremstillet i ”Altes Land” (gamle land), lige uden for Hamborg i Tyskland. Skin Gin er håndlavet, hvilket gør hver eneste flaske unik, og brolægger vejen til mere individualitet.
SKU: 51095
400,00 kr.
i h

Skin Gin tilbyder en smagsåbenbaring, som er formet af antydninger af mynte, citron og enebær, men den har alligevel også klarhed og en bitter knasende smag af klassisk gin.

Dens forfriskende aroma giver den en tydelig mild og frisk smag, som er uventet, og åbner sindet for livets smukke ting.

Da varens emballage produceres i flere udgaver, kan dette variere.

Produktspecifikationer
Indhold50 cl.
Alkohol42%
LandTyskland
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Sharish Blue Magic Gin

Sharish Blue Magic Gin

Sharish Blue Magic Gin er en spændende kombination af både hindbær, kardemomme, jordbær, citron, kanel, ingefær, angelica rod, enebær, lakrids samt korianderfrø – som tilsammen skaber denne meget velsmagende gin.
330,00 kr.
Picture of Botanic Cubical Premium Gin

Botanic Cubical Premium Gin

Botanic Premium Gin er en London Dry Gin, hvor enebær er den mest fremtrædende botanical. Ud over enebær indeholder produktet også mange andre botanicals, som tilsammen skaber den helt unikke smag, som Botanic Premium Gin byder på.
289,00 kr.