Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Geranium 55 Gin

Geranium Gin er en de mest velansete Gins i verden og er foretrukket af mange bartendere og Gin fanatikere. Salget eksploderede, da Geranuim sammen med Fentimans Tonic blev kåret til verdens bedste Gin & Tonic.
SKU: 51056
Availability: På lager
349,00 kr.
i h

I 2014 havde Geranium 5 års jubilæum og i den anledning introduceredes Geranium 55%.

Ved at aftappe Geranium Gin ved den høje alkoholstyrke opnåes en mere intens Gin og de enkelte ingredienser viser mere karakter. Dog bevares blødheden og balancen.

Geranium 55% kan med fordel anvendes i en Dry Martini, Negroni eller en Gin & Tonic sammen med en tilsvarende smagfuld Tonic-vand.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol55%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Whitley Neill Strawberry & Black Pepper Gin

Whitley Neill Strawberry & Black Pepper Gin

Store saftige jordbær giver i fin balance med hint af knust, sort peber masser af sødme til denne gin. Størstedelen af Neill’s inspiration til de prisvindende Whitley Neill-gin kommer fra rejser til eksotiske steder rundt om i verden.
240,00 kr.
Picture of Nordic By Nature Gin, ØKO

Nordic By Nature Gin, ØKO

Nordic by Nature Gin er helt klar i farven, og smagen er mild og ren, med noter af enebær, der skaber en velafbalanceret smagsoplevelse. Det anbefales, at du drikker denne gin som en helt klassisk Gin & Tonic med din yndlings-tonic.
160,00 kr.
Picture of Nordic By Nature Hyldeblomst Gin, ØKO

Nordic By Nature Hyldeblomst Gin, ØKO

Nordic by Nature Hyldeblomst Gin er en blød, frisk og sommerlig gin med søde noter af hyldeblomst. Ginnen kan nydes med en god tonic – og tilsættes lime, bliver smagen både sød og frisk.
160,00 kr.
Picture of Nordic By Nature Havtorn Gin, ØKO

Nordic By Nature Havtorn Gin, ØKO

Nordic by Nature Havtorn Gin er helt klar i farven og smagen er mild og ren, med noter af havtornbær, der skaber en velafbalanceret syrlig smagsoplevelse. Ginnen kan nydes med en god tonic – og tilsættes appelsin, fremhæves og understøttes havtornens smag.
160,00 kr.