Den geranium (Storkenæb) der anvendes i Geranium Gin, stammer fra et gartneri ved Hedehusene på Sjælland, men selve produktionen af ginnen foregår hos Langley Distillery i Birmingham i England. Her bliver ingredienserne udblødet (maceration) i 48 timer i neutral alkohol udvundet af hvede, for derefter at blive destilleret i en kobbergrydedestillator, kaldet Constance (der i øvrigt er over 100 år gammel). Ginnen bliver efterfølgende sendt til Thames Distillers i London for at blive flasket i den karakteristiske kantede flaske.
Geranium Gin har en tydelig duft af enebær, citrus og blomster og tilføjer man et par dråber vand til sit glas med gin (dette åbner op for aromastofferne og mildner alkoholen), vil geranium-plantens effekt være meget tydelig og give en behagelig floral duft i næsen.
I munden får man, ligesom i næsen, en behagelig smag af enebær, geranium og citrus. I den lange eftersmag får man enebær og en svag sødme fra især lakridsrod og lette noter af appelsin.