Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Bombay Sapphire London Dry Gin

Bombay Sapphire London Dry Gin er kendt for sin bløde og velafbalanceret smag. Produktet blev lanceret første gang i 1987, og udviklingen af produktet har ikke været stillestående. Den velkendte blå flaske distribueres i dag af Bacardi. Produktet er meget populært, og er især et ”hit” hos forbrugere som foretrækker deres spiritus en smule diskret.
SKU: 51044
Availability: På lager
169,00 kr.
i h

Selvom produktet indeholder mange forskellige ingredienser, så er smagen meget anonym. Fremstillingen foregår således, at produktet destilleres tre gange – og hertil bruges der en særlig metode som kaldes ”damp infusion”. Denne metode bruges til at tilføre aromaerne fra de botaniske elementer til spiritussen.

Dette resulterer i en diskret gin med en mild aromaprofil – hvor det er en smule svært at tyde elementer som mandler, lakrids, kvan mm.

Produktspecifikationer
Indhold70 cl.
Alkohol40%
LandStorbritannien
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of København Navy Strength Gin

København Navy Strength Gin

Gin af typen ”Navy Strength” betegnes oftest som en stærk gin. Den skal have en alkoholprocent på mindst 57% for at få sit navn, hvor traditionelle ginner har en alkoholprocent, der er noget lavere. København Navy Strength Gin har en neutral smagsprofil.
329,00 kr.