Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Små Sure Jordbær (50 cl.)

Surt, sødt og friskt er de tre ord, der bedst beskriver dette shot. Små Sure Jordbær er endnu en i rækken af de populære Små Sure, som har domineret nattelivet de sidste par år. Små Sure med jordbærsmag er tilsat sour og jordbær, hvilket giver en forfriskende, sød og sur smagsoplevelse.
SKU: 64095
78,00 kr.
i h

Når man har brug for et sur/sødt afbræk fra øl eller andre knap så søde drikkevarer, er dette Små Sure vodkashot med smag af jordbær og sour et oplagt bud på grund af dets forfriskende smag. Nyd det iskoldt som et shot.

Produktspecifikationer
Indhold50 cl.
Alkohol16,4%
LandDanmark
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Kleiner Feigling (30x2cl/ks)

Kleiner Feigling (30x2cl/ks)

Kleiner Feigling er et vodkabaseret produkt med frugtsmag. Produktet er helt i tråd med tidens shot-bølge, hvor smagen af spiritus nedtones og det mere frugtagtige fremhæves.
280,00 kr.
Picture of Cuba Passion

Cuba Passion

Når du blander en fantastisk flaske vodka med eksotisk passionsfrugt, er der for alvor lagt i ovnen til en spændende oplevelse. Med Cuba Passion kan både din smags- synssans få en ekstraordinær oplevelse, når vodkaens smukke farve kommer i spil og på samme tid udfordrer dine smagsløg.
99,00 kr.
Absolut Vodka

Absolut Vodka

I 1879 introducerede svenske Lars Olsson Smith den kontinuerlige destillation, som han brugte til at fremstille Absolut Rent Brännvin. I stedet for at destillere det sædvanelige tre til fire gange, blev vodkaen destilleret utallige gange. 100 år senere blev den relanceret som Absolut Vodka. Den bliver stadig produceret i Åhus, som var L.O. Smiths fødeby.
129,00 kr.
Picture of Ga-Jol Original Blå / Mentol Lakrids

Ga-Jol Original Blå / Mentol Lakrids

Den Originale Blå Ga-jol er lavet i samarbejde med Ga-jol. Vodkashottet er baseret på kvalitetsingredienser fra Ga-Jol, som er blandet op med premium vodka. Den velkendte smag er skabt på baggrund af lakrids, mentol og selvfølgelig den klassiske smag af de blå gajoler.
150,00 kr.