Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Sure Fisk Party Pack (5x2cl Rør)

Små Sure er en serie af danskproducerede vodkashots. Den støt stigende popularitet skyldes blandt andet et udvalg af mange forskellige varianter, som er populære hos alle aldersgrupper. Små Sure er lavet på en base af vodka og herefter tilsat andre smagsnuancer som eksempelvis fersken, hindbær, apple og cola.
SKU: 64083
56,00 kr.
i h

Sure Fisk Party Pack er et sæt med 5 shotsrør á hver 2 cl. Sættet indeholder forskellige varianter af de populære Små Sure, f.eks. watermelon, strawberry, apple, cola, så man man smage lidt forskelligt. Sure Fisk Party Pack er ideel til fest - rørene er lette at have i lommen eksempelvis på festival. Omrystes med fordel før indtag.

Produktspecifikationer
Indhold10 cl.
Alkohol15%
LandDanmark
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Ga-Jol Original Granatæble (5x2cl RØR)

Ga-Jol Original Granatæble (5x2cl RØR)

Ga-jols velsmagende vodkashot Original Granatæble er en fantastisk fusion mellem de velkendte lakridser fra Ga-jol og den friske, søde og let syrlige smag fra granatæble. Resultatet er et forfriskende shot med smag af lakrids og granatæble, som kan nydes alene eller som en forfriskende sidevogn til en øl, drink eller cocktail.
56,00 kr.
Picture of Små Shots Party Pack Mix (10x2cl)

Små Shots Party Pack Mix (10x2cl)

Partypack’en indeholder 10 flasker med følgende smagsvarianter: - SMÅ Røde Raspberry Liquorice - SMÅ SURE Sour Cola - SMÅ SURE Sour Melon - SMÅ SURE Bubble Fizz - SMÅ SURE Sour Blueberry.
120,00 kr.
Picture of Fisk The Classic 30% (12x2cl)

Fisk The Classic 30% (12x2cl)

Fisk er en af de klare favoritter i Danmark, og den efterhånden ikoniske shotvariant får sin velkendte smag fra kvalitetsvodka, eukalyptus, mentol og lakrids. Fisk the Classic er et frisk shot med lækre smagsnuancer af lakrids og forfriskende eukalyptus, hvilket kommer bedst til udtryk, hvis den serveres iskold.
190,00 kr.