Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Små Grå 30% (50x2cl Rør)

Små Grå er en af de klassiske vodkashots fra Danmark. Små Grå er baseret på vodka, som derefter er tilsat en delikat, varm smag af peberbolcher. Shotsene tilbyder en smagskombination af blød, sød og stærk lakrids, som rammer tungen med en lækker og gennemtrængende smag af forfriskende lakrids.
SKU: 64069
575,00 kr.
i h

Det anbefales, at flasken rystes, før shotsene hældes op. Bør serveres afkølet eller ved stuetemperatur.

Produktspecifikationer
Indhold2 cl.
Alkohol30%
LandDanmark
Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Fisk The Classic 30% (12x2cl)

Fisk The Classic 30% (12x2cl)

Fisk er en af de klare favoritter i Danmark, og den efterhånden ikoniske shotvariant får sin velkendte smag fra kvalitetsvodka, eukalyptus, mentol og lakrids. Fisk the Classic er et frisk shot med lækre smagsnuancer af lakrids og forfriskende eukalyptus, hvilket kommer bedst til udtryk, hvis den serveres iskold.
190,00 kr.
Picture of Råstoff Pure Liquorice (50 x 2cl Rør)

Råstoff Pure Liquorice (50 x 2cl Rør)

Her har du et shot, der af producenten selv betegnes som et lakridsshot i luksusklassen - og der er noget om snakken. Råstoff Pure Liquorice er et dansk shot lavet på lakridsrod fra Centralasien. Denne lakridstype er anerkendt for sit meget høje indhold af Glycyrrhizin, som skaber en lakridssmag, der er intens, sød og kraftfuld, hvilket også gennemsyrer shottet.
575,00 kr.
Picture of Hot N' Sweet Grå Tyrkisk Peber (50x2cl RØR)

Hot N' Sweet Grå Tyrkisk Peber (50x2cl RØR)

Hot n’ Sweet er det eneste originale shot, som er blandet med ægte tyrkisk peber-bolcher. Hot n’ Sweet er efterhånden blevet en klassiker i barskabet, og særligt i Danmark, som også er hjemland for drikken.
740,00 kr.
Picture of Små Sure Cola (50x2cl Rør)

Små Sure Cola (50x2cl Rør)

Små Sure Cola er en af de populære Små Sure-varianter, som har taget det danske natteliv med storm. Små Sure Cola er et vodkashot med en frisk og syrlig smag af læskende, boblende cola. Shotvarianten er lavet på vodka, som er tilsat nøje udvalgte ingredienser for at opnå den helt rette balance mellem sødme og syrlighed.
575,00 kr.