Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Absinth, Pastis & Anis

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Absente 55

Absente 55

Absente 55 fra Distilleries et Domaines de Provance er blandt andet fremstillet på malurt, grøn anis, stjerne anis essens og alkoholholdige citronmelisse samt mynte ekstrakter.
260,00 kr.
Picture of Aguardiente Antioqueno

Aguardiente Antioqueno

Med Aguardiente Antioqueno får du en populær flaske spiritus. Den er nemlig den bedst sælgende af sin slags i hele Colombia. Det er en klassisk drik, der stammer fra Andes-regionen i Colombia.
210,00 kr.
Picture of Ouzo "Sans Rival"

Ouzo "Sans Rival"

Ouzo ”Sans Rival” er en græsk anis specialitet, der nydes med vand. Når Ouzo ”Sans Rival” hældes over isterninger, og der tilsættes vand, bliver den næsten hvid i modsætning til de franske typer, som får en mere grønligfarve.
140,00 kr.
Picture of Ouzo 12

Ouzo 12

Ouzo 12 er en Ouzo med en ekstraordinær aroma af historie og tradition. Hver eneste flaske repræsenterer Grækenlands sjæl. Den tog sit navn i 1880 på Kaloyannis Destilleri fra ”Barrel No12”. Dette ekstrakt blev fortrukket for sin rige smag og delikate aroma. I dag bevare den stadig den samme smag, det gør Ouzo 12 en af verdens med konsumeret af sin slags.
180,00 kr.
Picture of Pastis 51

Pastis 51

Pastis 51 er den autentiske pastis skabt og produceret i Marseille. Den er fremstillet på naturlige anis aromaer og gennem sin friske smag er den blevet en populær aperitif. Dette klassiske brand, fra det sydlige Frankrig, har altid bevaret et moderne touch.
180,00 kr.
Picture of Pastis, Berger de Marseille

Pastis, Berger de Marseille

Berger Pastis de Marseille er en skøn, fransk specialitet.
200,00 kr.
Picture of Pastis, Henri Bardouin

Pastis, Henri Bardouin

Pastis Henri Bardouin blev lanceret i 1990. Det er en fransk pastis, som destilleres hos destilleriet Distilleries et Domaines de Provence.
230,00 kr.
Picture of Pastis, Ricard de Marseille

Pastis, Ricard de Marseille

Pastis Richard de Marseille er en pastisdrik, som for første gang blev fremstillet i 1932 af Poul Ricard i Provence. I dag er den indbegrebet af fransk livsstil og Frankrigs absolutte nationaldrik.
220,00 kr.
Picture of Pernod Liqueur de Anise

Pernod Liqueur de Anise

Fra destilleriet Pernod-Ricard kommer denne Pernod Liqueur de Anise, som med en fremtrædende smag og duft af lakrids er en klassiker indenfor drinks. Pernod-Ricard har en glorværdig historie som producent, og med denne klassiske flaske Pernod kan du hurtigt lave en drink til dig selv og dine gæster.
200,00 kr.
Picture of Raki Tekirdag Premium

Raki Tekirdag Premium

Raki er Tyrkiets nationaldrik, og Raki Tekirdag Premium anses som en af de mest eksklusive Raki. Raki minder om grækernes Ouzo, og drikkes rent, eller blandet med is og vand.
230,00 kr.
Picture of Raki Tekirdag Premium

Raki Tekirdag Premium

Raki er Tyrkiets nationaldrik, og Raki Tekirdag Premium anses som en af de mest eksklusive Raki. Raki minder om grækernes Ouzo, og drikkes rent, eller blandet med is og vand.
120,00 kr.
Picture of Raki Yeni

Raki Yeni

Raki er Tyrkiets nationaldrik, og Yeni Raki er den mest kendte og bedst sælgende Raki, både i Tyrkiet og resten af verden. Yeni Raki minder om grækernes Ouzo, og drikkes rent, eller blandet med is og vand.
200,00 kr.
Picture of A Absinthe

A Absinthe

Hvis du er ude efter en lokal absinth, skal du kaste et nærmere blik på A Absinthe fra Danmark. Her får du en lækker flaske spiritus, hvor smagen af fennikel og lakrids passer fint til alkoholprocenten på 65 %. Absinthens lette grønlige farve kommer fra malurt, der er dyrket i Fredensborg, og den indeholder således ingen farvestoffer.
290,00 kr.
Picture of Pernod Absinthe

Pernod Absinthe

Pernod Absinthes grundlægger Henri-Louis Pernod bidrog til at skabe det første kommercielle absinthe destilleri i 1798.
470,00 kr.
Picture of Sambuca Antica Apple

Sambuca Antica Apple

Rossi D’Asiago destilleriet blev grundlagt helt tilbage i 1868 og er gennem mere end et halvt århundrede blevet anerkendt for deres innovative produkter. Efter 100 år overtog Francesco Dal Toso dog destilleriet og gav det et nyt navn: Antiche Distillerie Riunite. I dag er Antica Sambuca kendt for deres linje af udsøgte Sambucaer.
190,00 kr.
Picture of Sambuca Antica Banana

Sambuca Antica Banana

Italienske Antiche Distillerie Riunite har i mere end 150 år været kendt for deres innovative tilgang til koncentrerede aromaer i alkohol. Og det er heller ikke blevet glemt i denne Sambuca Antica Banana, hvor den klassiske sambuca har fået et nyt tvist.
190,00 kr.
Picture of Sambuca Antica Cherry

Sambuca Antica Cherry

I mere end 150 år har Antiche Distillerie Riunite fremstillet innovative, alkoholiske drikkevarer. I deres serie af Antica Sambuca findes en række sambucaer med lækre smage – og det gælder selvfølgelig også for Sambuca Antica Cherry.
190,00 kr.
Picture of Sambuca Antica Classic

Sambuca Antica Classic

Damp destillationen af stjerne anis sammen med en tilføjelse af sød appelsin, koriander, iris, tyrkisk rose og mange andre urter, former basen for den kendte italienske likør, Sambuca Antica Classic. Når stjerne anis blive destilleret og blandet med essentielle olier, fine spiritusser og det reneste sukker, hvilket giver produktet en behagelig stjerne anis aroma.
190,00 kr.
Picture of Sambuca Antica Coffee

Sambuca Antica Coffee

Antica Sambuca er en undergren i det store, italienske destilleri: Antiche Distillerie Riunite. For Antica Sambuca har målet altid været at kombinere klassiske drikke med nye trends og idéer. I Sambuca Antica Coffee har Antica brugt deres klassiske Antica Sambuca Classic og tilført autentisk smag af kaffe.
190,00 kr.
Picture of Vieux Pontarlier Absinthe

Vieux Pontarlier Absinthe

Vieux Pontarlier Absinthe er en historisk absint fremstillet i Emile Pernot-destilleriet i Pontarlier. Absinten fremstilles i mere end 100 år gamle kobber-alembics og med aromatisk malurt fra Pontarlier. Fennikelfrø, grønne anisfrø og en lang række af andre aromatiske urter og krydderier udvælges nøje til opskriften.
510,00 kr.
Filters Close
Min: 120,00 kr. Max: 510,00 kr.
kr.120 kr.510