Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Afterski Festen

Efter en lang dag på de sneklædte pister venter en Afterski fest. Alle har deres yndlings Afterskidrik, men hvilken er din favorit?

  • Flügerl: Rød Vodka og Red Bull har siden 90’erne været en af de mest populære drinks til afterski
  • Flying Hirch: Den "Flyvende hjort" består af Jägermeister og Red Bull - også kaldet Jägerbombs. En sand klassiker efter en lang dag på ski.
  • Jägertee: En varm drik, som er en kombination af te, Stroh Rom, snaps, rødvin og citron/appelsin – en rigtig alkoholbasker til at varme sig på.
  • Willi mit birne: Dette er afterskiens svar på Tequila. Willi mit birne er et lille lækkert shot med pærelikør og et stykke pære på en tandstik.
  • Jägermeister: Jägermeister som shot - en klassiker som ledsager til en øl. Den karakteristiske smag er for mange en del af Afterski festen.
  • Unterberg: Den verdenskendte tyske urtebitter, sammensat af ikke mindre end 43 forskellige urter. Perfekt til at varme sig på i skiliften.
View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Eristoff Red Vodka

Eristoff Red Vodka

Eristoff Red er vodka fra Georgien - ulvens hjemland. Ulven har igennem brandets levetid været en stor inspirationskilde, og den er derfor også en del af deres logo.
130,00 kr.
Picture of Flügel Shots (10x2cl/pk)

Flügel Shots (10x2cl/pk)

Flügel vodkashots er en festlig drink, der smager af friske røde bær og energidrik.
95,00 kr.
Picture of Flügel Shots (40x2cl/ks)

Flügel Shots (40x2cl/ks)

Siden sin itroduktion i 1996 har det været en lang fest med Flügel Shots. I starten blev Flügel Shots kun serveret på afterski-barrene. Senere har den fundet sin vej til de festglade på diskotekerne, klubberne og ved festivaller.
380,00 kr.
Picture of Jägermeister

Jägermeister

Jägermeister stammer tilbage 1935 og laves den dag i dag efter nøjagtig samme principper som i gamle dage. Planter, plantedele, urter og blomster udblødes i stærk alkohol, så de gode stoffer/smagsegenskaber trækkes ud.
139,00 kr.
Picture of Jägermeister "Coolpack" PET (6x35cl)

Jägermeister "Coolpack" PET (6x35cl)

Jägermeister Coolpack er en innovativ version af den klassiske Jägermeister bitter. Flasken er udformet som et køleelement, som dels holder bitteren iskold, dels gør den perfekt til at tage med på farten i en termotaske, hvor den også holder resten af drikkevarerne iskolde. Flasken er kompakt og kan stables, så der er plads til masser af Jägermeister-flasker i en og samme omgang.
730,00 kr.
Picture of Jägermeister "Scharf" Hot Ginger

Jägermeister "Scharf" Hot Ginger

Den hotteste Jägermeister, som nogensinde er skabt. En hot and spicy variant af den originale Jägermeister med en mere intens smag af ingefær, en lysere, gennemsigtig (rav)farve og en smule lavere alkoholprocent.
190,00 kr.
Picture of Jägermeister (24x2cl/pk)

Jägermeister (24x2cl/pk)

Jägermeister stammer tilbage 1935 og laves den dag i dag efter nøjagtig samme principper som i gamle dage. Planter, plantedele, urter og blomster udblødes i stærk alkohol, så de gode stoffer/smagsegenskaber trækkes ud. Dette koncentrat, som har en alkoholstyrke på knap 70%, lagres på store egetræsfade i mindst 12 måneder; først da opnås den helt perfekte kvalitet.
390,00 kr.
Picture of Kleiner Feigling (30x2cl/ks)

Kleiner Feigling (30x2cl/ks)

Kleiner Feigling er et vodkabaseret produkt med frugtsmag. Produktet er helt i tråd med tidens shot-bølge, hvor smagen af spiritus nedtones og det mere frugtagtige fremhæves.
280,00 kr.
Picture of Minttu Peppermint

Minttu Peppermint

Det er virksomheden Pernod Richard Finland, der står bag denne friske og klare pebermynte likør. Minttu Peppermint får sin klarhed og renhed fra brugen af en særlig sukkerart.
120,00 kr. 89,00 kr.
Picture of Stroh Jagertee

Stroh Jagertee

Stroch Jägertee er en alkoholisk drik, som bliver fremstillet ved at blande rum, der har en alkoholprocent over det normale og sort the.
140,00 kr.
Picture of Stroh Rum 40

Stroh Rum 40

Stroh Original er den ideelle rom i den varme drik, som trætte skiløbere har brug for, når de vender hjem til hotellet efter en lang dag på ski. Rommen bliver udelukkende fremstillet med ægte rom.
130,00 kr.
Picture of Stroh Rum 60

Stroh Rum 60

Stroh rum har lavet fire forskellige Stroh varianter, som alle er unikke og karakteristiske på grund af en blanding af sort the, urter, krydderier og frugt smag. Stroh er en populær ingrediens i forskellige kageopskrifter.
170,00 kr.
Picture of Stroh Rum 80 (20 cl.)

Stroh Rum 80 (20 cl.)

Stroh 80 er en kobber farvet, let fyldig rom. Den har indledende aromaer af lys flødekaramel og vanilje. Det leder til en duft af blomster, urter, tropiske frugter og krydret noter. I munden har den en fed romsmag med et utal af krydderier, parfume og smørtoner, med en meget lang og varm eftersmag.
110,00 kr.
Picture of Stroh Rum 80 (50 cl.)

Stroh Rum 80 (50 cl.)

Stroh 80 er en kobber farvet, let fyldig rom. Den har indledende aromaer af lys flødekaramel og vanilje. Det leder til en duft af blomster, urter, tropiske frugter og krydret noter. I munden har den en fed romsmag med et utal af krydderier, parfume og smørtoner, med en meget lang og varm eftersmag.
169,00 kr.
Picture of Underberg Bitter (30x2cl/pk)

Underberg Bitter (30x2cl/pk)

Den tyske bitterproducent Underberg er kendt for god kvalitet og karakterfulde smage. Denne bitter er ingen undtagelse. Den er både rig og med masser af fylde og dybde i teksturen. Og du får her hele 12 små flasker i en flot dåse.
435,00 kr.
Picture of Underberg Bitter (30x2cl/pk)

Underberg Bitter (30x2cl/pk)

Den tyske bitterproducent Underberg er kendt for god kvalitet og karakterfulde smage. Denne bitter er ingen undtagelse. Den er både rig og med masser af fylde og dybde i teksturen. Og du får her hele 30 små flasker.
339,00 kr.
Picture of Underberg Bitter (3x2cl/pk)

Underberg Bitter (3x2cl/pk)

Den tyske bitterproducent Underberg er kendt for god kvalitet og karakterfulde smage. Denne bitter er ingen undtagelse. Den er både rig og med masser af fylde og dybde i teksturen. Og du får her hele 12 små flasker i en flot dåse.
39,95 kr.
Picture of Maraska Kruskovac Pærelikør

Maraska Kruskovac Pærelikør

Maraska har mere end fem århundreders erfaring og tradition i fremstilling af likør, og er meget kendt for at lave produkter af høj kvalitet. I 2006 byggede Maraska et moderne produktionsanlæg, der kan opfylde de mest krævende behov for at øge salget.
150,00 kr.
Filters Close
Min: 39,00 kr. Max: 730,00 kr.
kr.39 kr.730