Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Bitter

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Jägermeister

Jägermeister

Jägermeister stammer tilbage 1935 og laves den dag i dag efter nøjagtig samme principper som i gamle dage. Planter, plantedele, urter og blomster udblødes i stærk alkohol, så de gode stoffer/smagsegenskaber trækkes ud.
139,00 kr.
Picture of Fernet Branca

Fernet Branca

´Life is bitter´. Sådan markedsføres den velkendte Fernet Branca, der i mange år har været en favoritdrik for både unge og ældre. Familien Branca, der står bag det anerkendte brand, har siden 1845 solgt Fernet Branca – og da den blev fremstillet i Milano for årtier tilbage, var den først og fremmest beregnet som medicin mod maveproblemer.
169,00 kr.
Picture of Brancamenta

Brancamenta

Brancamenta er en forfriskende og smagfuld bitter med en intens smag af mynte. Formlen er hemmeligholdt – og det gør bare denne bitter til en endnu mere overraskende og mystisk smagsoplevelse.
169,00 kr.
Picture of Underberg Bitter (30x2cl/pk)

Underberg Bitter (30x2cl/pk)

Den tyske bitterproducent Underberg er kendt for god kvalitet og karakterfulde smage. Denne bitter er ingen undtagelse. Den er både rig og med masser af fylde og dybde i teksturen. Og du får her hele 30 små flasker.
339,00 kr.
Picture of Arnbitter Original

Arnbitter Original

Arnbitter Original er fuld af kraft og karakter. Det er en dansk bitter, der har stået rundt omkring på de danske frokostborde siden 1960'erne. Arnbitter er en prisvindende bitter, der senest fik en sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition i 2005.
179,00 kr.
Picture of Campari Bitter

Campari Bitter

Den verdenskendte Campari Bitter stammer helt tilbage fra 1860. Opskriften er stadig præcis den samme - og stadig en velbevaret hemmelighed. Næsen opfanger hurtigt Camparis karakteristiske duft af bitter appelsin og urter kombineret med en frugtig blanding af kirsebær, granatæble og jordbær. Bitre urter, aromatiske planter og frugter i destilleret vand tilsat alkohol skaber tilsammen Camparis bittersøde og krydrede smag, der gør den fyldig og intens.
159,00 kr.
Picture of Angostura Aromatic Bitters

Angostura Aromatic Bitters

Angostura Aromatic Bitters Original er lavet med den samme originale og hemmelige opskrift siden 1824. Den verdenskendte Angostura Aromatic Bitters forbliver en fuldkomment definerende ingrediens for klassiske og moderne cocktails.
119,00 kr.
Picture of Gammel Dansk Bitter Dram

Gammel Dansk Bitter Dram

Gammel Dansk Bitter Dram er danskhed på flaske. Opskriften er tro mod den originale, der første gang stod på de danske frokostborde i 1964. Og selvom denne bitter emmer af danskhed, har blendet alligevel hentet 29 forskellige urter og krydderier fra hele verden.
139,00 kr.
Picture of Sevablødda Bitter

Sevablødda Bitter

Sevablødda Bitter er en bornholmsk dram, som er lavet efter en opskrift, der er over 100 år gammel. Den er oprindeligt i kategorien ”ingen opskrift efterladt”. Den har en dejlig krydret smag og duft. Den er en kanelkrydret kirsebærdram tappet i en Retro keramikflaske. Den har en meget unik og varm smag.
150,00 kr.
Picture of Dr. Nielsens Bitter Original

Dr. Nielsens Bitter Original

Dr. Nielsens Bitter Original har en base af otte slags urter. Det giver en rund, mild og blød smag, som du kan nyde både på en kold vinterdag alene eller på en varm sommerdag i selskab med en kølig øl.
149,00 kr. 109,00 kr.
Picture of Ratzeputz Bitter

Ratzeputz Bitter

Ratzeputz er en tyskproduceret bitter, som har været produceret i mere end 100 år. Den indeholder ekstrakter af ingefærrod samt en gammel og velkendt lægeplante, som regnes for at skulle komme maven til gode.
269,00 kr.
Picture of Nordsø Bitter

Nordsø Bitter

Med Nordsø Bitter får du en sand klassiker, der efter 25 år i kløerne på udenlandske producenter atter er vendt hjem til det danske, hvor den naturligvis fremstilles på den originale opskrift fra 1981.
119,00 kr.
Picture of Amaro Averna Bitter

Amaro Averna Bitter

Amaro Averna Bitter er siden år 1868 fremstillet efter en godt bevogtet familie opskrift. Den hemmelige formel indeholder udelukkende naturlige ingredienser til fremstillingen, hvilket smages ved hver tår.
139,00 kr.
Picture of 1-Enkelt Bitter

1-Enkelt Bitter

Skal du bare lige have én enkelt bitter til maden, så er 1-Enkelt et godt valg. Smagsprofilen er nemlig både afbalanceret, rund og med masser af dybde. Smagsnoterne veksler mellem anis og citrus, hvilket både giver en sød og frisk bitter i én enkelt slurk.
149,00 kr.
Picture of Peychaud's Aromatic Cocktail Bitter

Peychaud's Aromatic Cocktail Bitter

Peychaud's Aromatic Cocktail Bitter er en afgørende ingrediens i signatur cocktailen Sazerac, og Peychaud’s Aromatic Cocktail Bitter vil med sikkerhed forbedre smagen uanset hvad man tilføjer den til.
99,00 kr.
Picture of Wester Haws Olie

Wester Haws Olie

Wester Haws Olie, som desuden bliver kaldt råolie shot er baseret på en lækker kombination af rå lakrids blandet med hemmelige ingredienser. Denne vidunderlige kombination resulterer i den velbekendte smag af Engelsk lakrids.
129,00 kr.
Picture of Fernet Branca (DB MG)

Fernet Branca (DB MG)

Selvom det er tilbage i 1845, at Fernet Branca blev fremstillet for første gang, har den gennem årene bevaret sin personlighed og entydighed, som har erobret Europa og Amerika på samme måde. Dens hemmelige opskrift er gået i arv fra far til søn i familien Branca, hvilket har garanteret beskyttelse af dens kvalitet.
1.070,00 kr.
Picture of Amaro Montenegro Bitter

Amaro Montenegro Bitter

Amaro Montenegro Bitter er intens, autentisk og fuld af behagelige dufte af urter fra den unikke og umiskendelig aroma.
179,00 kr.
Picture of Amaro Ramazzotti Bitter

Amaro Ramazzotti Bitter

Amaro Ramazzotti er en italiensk aperitif snaps i bitter kategorien. Der er brugt 33 forskellige aromatiske planter og frugt i fremstillingen af Ramazzotti, herunder søde appelsiner.
160,00 kr.
Picture of Angostura Cocoa Bitters

Angostura Cocoa Bitters

The House of Angostura har i 2020 med frigivelsen af ANGOSTURA® kakaobitters lanceret sin første bitter-innovation i 13 år.
120,00 kr.
Filters Close
Min: 36,00 kr. Max: 1.070,00 kr.
kr.36 kr.1070