Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Calvados

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Calvados Berneroy Fine

Calvados Berneroy Fine

Calvados Berneroy Fine er den yngste calvados i Berneroys sortiment. Den er fuld af frisk æblesmag og aroma. Denne bliver lagret på egetræsfade i 2 år.
210,00 kr.
Picture of Calvados Berneroy VSOP

Calvados Berneroy VSOP

Calvados Berneroy VSOP er rig og fyldig med en moden æblesmag og toner af vanilje. Den lagres i 4 år på ældre egetræsfade, før den frigives til salg. Dette er med til at bevare den friske og aromatiske intensitet. Gennem sin lagringsproces udvikler den aromaer af æbler, smør, vanilje og lakrids.
230,00 kr.
Picture of Calvados Berneroy XO

Calvados Berneroy XO

Calvados Berneroy XO er det ældste calvados i Berneroys sortiment. Den har en rig og kompleks balance af bagte æbler, citrus, kanel, vanilje og fint egetræ, med en lang mindeværdig afslutning. Vi har at gøre med en Calvados i topklasse.
349,00 kr.
Picture of Calvados Boulard Grand Solage

Calvados Boulard Grand Solage

Grand Solage er fremstillet på en blanding af calvados sorter Pays d’Auge. Den har lagret i minimum 2 år, og den er karakteriseret ved sin æble duft og gyldne farve.
229,00 kr.
Picture of Calvados Boulard VSOP

Calvados Boulard VSOP

Calvados Boulard VSOP går under spirituskategorien Calvados, som er betegnelsen for en æblebrændevin fra distriktet Calvados i Normandiet i Frankrig. Det fremstilles ved at destillere egnens gærede og traditionelle cider, og denne proces behandles på samme måde som cognac.
269,00 kr.
Picture of Calvados Boulard XO

Calvados Boulard XO

Calvados Boulard XO er fremstillet på en blanding af forskellige calvados sorter fra Pays d’Auge. XO er en bemærkelsesværdig calvados, der kan kendes på sine grillet mandler og modne æble aromaer, samt sin afbalanceret og milde smag.
399,00 kr.
Picture of Calvados Chateau du Breuil "Reserve des Seigneurs"

Calvados Chateau du Breuil "Reserve des Seigneurs"

Calvados Boulard XO er fremstillet på en blanding af forskellige calvados sorter fra Pays d’Auge. XO er en bemærkelsesværdig calvados, der kan kendes på sine grillet mandler og modne æble aromaer, samt sin afbalanceret og milde smag.
640,00 kr.
Picture of Calvados Chateau du Breuil 12 Ans

Calvados Chateau du Breuil 12 Ans

Denne "Appellation Pays d'Auge Contrôlée"-Calvados er et blend af forskellige Calvados, der er lagret i minimum 12 år på fade fra Château du Breuil. Calvadosen lagres på franske egetræsfade i mindst 12 år under nøje overvågning af husets kælderkyndige.
449,00 kr.
Picture of Calvados Chateau du Breuil 8 Ans

Calvados Chateau du Breuil 8 Ans

Denne Calvados er fra Pays d’Auge og produceres i Le Breuil-en-Auge, der ligger i det nedre Normandiet. I denne region er det et krav, at Calvadosen destilleres ad to omgange i destillationsapparater af kobber, hvilket sikrer den højeste kvalitet.
360,00 kr.
Picture of Calvados Coquerel Fine

Calvados Coquerel Fine

Calvados Coquerel Fine er en blanding af forskellige calvados, som har lagret i minimum 2-3 år på små egetræsfade. Den bliver udvalgt af Coquerel’s kældermester for at give den styrke og friskhed, som er typisk for denne Calvados.
180,00 kr.
Picture of Calvados Coquerel XO

Calvados Coquerel XO

Calvados Coquerel XO er et resultat af blandingen af calvados, der har lagret mellem 6 til 10 år, som derfor bringer mange rige aromaer til denne calvados. Den lagre i gamle egetræsfade, der giver den en optimal modenhed. En naturlig elegance for et smagsfuldt produkt.
410,00 kr.
Picture of Calvados de Maitre Pierre

Calvados de Maitre Pierre

Er en pære og æble baseret calvados fra den nordlige del af Frankrig. Med en historie der næsten går 500 år tilbage, har de en lang tradition med deres destillering af produktet.
149,00 kr.
Picture of Calvados Pere Magloire Fine

Calvados Pere Magloire Fine

Calvados Pere Magloire Fine er fremstillet ved brug af de mest friske og frugtagtige årgange fra kollektionen.
250,00 kr.