Château du Mayne Sauternes er en dejlig dessertvin, der kommer fra en region tæt beliggende på det populære vindistrikt Bordeaux. En Sauternes er helt overordnet en dejlig, sød fransk vin, der har en smuk gylden farve.
Choya Original Plum Wine er en japansk dessertvin lavet på blommer. Vinen fremstilles ved at lade umodne japanske blommer trække i alkohol og sukker, så smagene infuseres. I nogle af flaskerne er der endda stadig hele blommer i.
Dubonnet Rouge har været en stabelvare på cocktail markedet siden sin introduktion i 1846, hvor den blev lavet af den parisiske kemiker og vinhandler Joseph Dunonnet. Som et middel til at gøre kinin mere spiseligt for soldaterne der kæmpede mod malaria i Nord Afrika. Dubonnets Blanding af vin, en hemmelig blanding af urter, krydderier og skaller samt det medicinske kinin er en opskrift, som har fortjent sin legendariske status.
Denne Medium Rich Madeira bliver fremstillet af virksomheden Ferraz, som i dag eges af The Madeira Wine Company, der er nr. 9 af de bedste vinfirmer på øen.
Hutchisons Ginger Wine er en "Ingefær vin", som dateres helt tilbage til starten af dette århundrede. Det var en af Skotlands mest initiativrige vinkøb-mænd, J.G. Thomson, som fik ideen til en "Ingefær vin". Han satte en af sine medarbejdere, Robert Hutchison, til at fremstille denne specielle opskrift, som er baseret på en blanding af ingefærens rødder, chili, nelliker, kløver og alkohol.
Slottet Villa Oppi er én af de ældste vingårde i Italien. Den første høst fandt sted omkring 1820, da ejeren af slottet var Marie Louise af Østrig, som var Napoleon Bonapartes anden hustru. Allerede dengang nød Marie Louise søde, aromatiske vine med begrænset alkoholprocent ligesom vores Fiordirosa.
Denne Marsala Lombardo Ambra Dry er en Italiensk dessertvin produceret på druerne Catarratto, Grillo og Inzolia, der er dyrket på Sicilien. Det er en typisk Marsala-vin på grund af den karakteristiske gule farve, som på italiensk kaldes ‘ambra’. Ambra svarer til det engelske ‘amber’, og det betyder på dansk rav.
Denne dessertvin fra Sicilien, Italien, er et af de billigere alternativer, der har en fin smag, og som sagtens kan bruges i madlavning. Smagen karakteriseres som ‘klassisk marsala’ og det siger man typisk om de dessertvine, der er tilsat ‘mosto cotto’, der er en italiensk druesirup velkendt for en særligt karakteristisk smag.