Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Dessertvin

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Château du Mayne Sauternes 2018

Château du Mayne Sauternes 2018

Château du Mayne Sauternes er en dejlig dessertvin, der kommer fra en region tæt beliggende på det populære vindistrikt Bordeaux. En Sauternes er helt overordnet en dejlig, sød fransk vin, der har en smuk gylden farve.
250,00 kr.
Picture of Choya Original

Choya Original

Choya Original Plum Wine er en japansk dessertvin lavet på blommer. Vinen fremstilles ved at lade umodne japanske blommer trække i alkohol og sukker, så smagene infuseres. I nogle af flaskerne er der endda stadig hele blommer i.
100,00 kr.
Picture of Dubonnet Rouge

Dubonnet Rouge

Dubonnet Rouge har været en stabelvare på cocktail markedet siden sin introduktion i 1846, hvor den blev lavet af den parisiske kemiker og vinhandler Joseph Dunonnet. Som et middel til at gøre kinin mere spiseligt for soldaterne der kæmpede mod malaria i Nord Afrika. Dubonnets Blanding af vin, en hemmelig blanding af urter, krydderier og skaller samt det medicinske kinin er en opskrift, som har fortjent sin legendariske status.
110,00 kr.
Picture of Ferraz Medium Rich Madeira

Ferraz Medium Rich Madeira

Denne Medium Rich Madeira bliver fremstillet af virksomheden Ferraz, som i dag eges af The Madeira Wine Company, der er nr. 9 af de bedste vinfirmer på øen.
120,00 kr.
Picture of Hutchisons Ginger Wine

Hutchisons Ginger Wine

Hutchisons Ginger Wine er en "Ingefær vin", som dateres helt tilbage til starten af dette århundrede. Det var en af Skotlands mest initiativrige vinkøb-mænd, J.G. Thomson, som fik ideen til en "Ingefær vin". Han satte en af sine medarbejdere, Robert Hutchison, til at fremstille denne specielle opskrift, som er baseret på en blanding af ingefærens rødder, chili, nelliker, kløver og alkohol.
130,00 kr.
Picture of Kijafa Cherry Wine

Kijafa Cherry Wine

I 1841 begyndte justitsråd J.J. Jacobsen at fremstille kirsebærvin på Danmarks første vingård.
79,00 kr.
Picture of Kirsberry Cherry Speciality

Kirsberry Cherry Speciality

Kirsberry Cherry Specility er en dansk kirsebærvin, som følger en hundrede års gammel familie opskrift og fremstillet på danske kirsebær.
110,00 kr.
Picture of Villa Oppi, Fiordirosa 2011

Villa Oppi, Fiordirosa 2011

Slottet Villa Oppi er én af de ældste vingårde i Italien. Den første høst fandt sted omkring 1820, da ejeren af slottet var Marie Louise af Østrig, som var Napoleon Bonapartes anden hustru. Allerede dengang nød Marie Louise søde, aromatiske vine med begrænset alkoholprocent ligesom vores Fiordirosa.
230,00 kr.
Picture of Marsala Lombardo Ambra Dry

Marsala Lombardo Ambra Dry

Denne Marsala Lombardo Ambra Dry er en Italiensk dessertvin produceret på druerne Catarratto, Grillo og Inzolia, der er dyrket på Sicilien. Det er en typisk Marsala-vin på grund af den karakteristiske gule farve, som på italiensk kaldes ‘ambra’. Ambra svarer til det engelske ‘amber’, og det betyder på dansk rav.
71,00 kr.
Picture of Marsala Lombardo Ambra Sweet

Marsala Lombardo Ambra Sweet

Denne dessertvin fra Sicilien, Italien, er et af de billigere alternativer, der har en fin smag, og som sagtens kan bruges i madlavning. Smagen karakteriseres som ‘klassisk marsala’ og det siger man typisk om de dessertvine, der er tilsat ‘mosto cotto’, der er en italiensk druesirup velkendt for en særligt karakteristisk smag.
71,00 kr.