Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Julen

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Adventskalender "Be-Gin the Celebrations" (+pant)

Adventskalender "Be-Gin the Celebrations" (+pant)

Adventskalender med 4 små flasker Gin og 4 flakser Tonicvand
319,00 kr.
Picture of Pickering's Gin Julekugler (6x5cl/pk)

Pickering's Gin Julekugler (6x5cl/pk)

Skal juletræspynten være lidt ekstra festlig i år, bør du prøve de sjove julekugler fyldt med gin fra Pickerings. Du får her 6 stk. julekugler, der i modsætning til de traditionelle juleglaskugler er udført i brudsikkert glas.
299,00 kr.
Picture of Douglas Laing's "Big Peat" X-Mas Blend 2019

Douglas Laing's "Big Peat" X-Mas Blend 2019

Big Peat blev i 2009 lanceret som en række af Islay Single Malt Whiskies fra Douglas Laing & Co, en af verdens førende, skotske whiskyblendere. Alle Big Peat whiskyer er kraftige i alkoholprocent, kommer uden farve og har en olieret, naturlig følelse i munden. Det er en klassiker uden lige.
489,00 kr.
Picture of Herbie Christmas Gin

Herbie Christmas Gin

Herbie Christmas Gin er en julegin fra den danske producent Herbie. Christmas Gin er destilleret med enebær, danske æbler, kanel, appelsinskal, muskatnød, allehånde, kardemomme og alle de andre lækre julekrydderier. Med en alkoholstyrke på 47 % er den oplagt til at mikse lækre drinks, der kan lune på de kolde vinterdage.
399,00 kr.
Picture of Blossa Glögg - Guld (Cognac)

Blossa Glögg - Guld (Cognac)

Blossa Glögg – Guld er en glimrende gløgg til de mange hyggelige julestunder.
79,00 kr.
Picture of A.H. Riise Christmas Rum

A.H. Riise Christmas Rum

A.H. Riise Christmas X.O. Reserve er en udsøgt rom fra Vestindien. Den bliver blandet i hånden af flere forskellige Rom destillater, som er op til 20 år gamle, og har en flot mørke mahogniagtige farver.
399,00 kr.
Picture of Blossa Glögg - Silver (Rom)

Blossa Glögg - Silver (Rom)

Blossa Stærkvinsglögg Silver har en tør, fyldig, mere kraftig smag end traditionel gløgg. Den er fyldig med en afbalanceret sødme og tydelige noter af rosiner, kardemomme, tørrede figner samt dadler.
79,00 kr.
Picture of Blossa Glögg - Stærk

Blossa Glögg - Stærk

Blossa Stærkvinsglögg har en krydret bouquet med antydning af honningkager og rosiner. Smagen er fyldig med toner af julekrydderier. Har en lang finish.
59,00 kr.
Picture of Blossa Glögg (Alkoholfri)

Blossa Glögg (Alkoholfri)

Blossa Alkoholfri glögg er inspireret af Blossas klassiske glöggopskrift fra slutningen af 1800-tallet. Blossa Alkoholfri glögg fremstilles af vin fra Sydeuropa, der afalkoholiseres varsomt, hvorefter den blandes med druemost og klassiske glöggkrydderier.
62,00 kr.
Picture of Blossa Glögg 10%

Blossa Glögg 10%

Blossa Glögg er en rigtig kvalitetesgløgg – kåret 2 år i træk til markedets bedste gløgg i ”TV 2 Go’ Morgen Danmark”.
57,00 kr.
Picture of Blossa Glögg 10% (BiB)

Blossa Glögg 10% (BiB)

Blossa glögg fremstilles på fyldig rødvin, som tilsmages med Blossas klassiske julekrydderier. Denne Blossa 10% har en stor og generøs krydret duft med indslag af kardemomme og nellike.
139,00 kr.
Picture of Blossa Glögg Hvid - Stærk

Blossa Glögg Hvid - Stærk

Denne gløgg er lavet på en hemmelig opskrift, der er næsten 100 år gammel fra den berømte vinhandler JD Grönstedt & Co. De begyndte at lave gløgg i 1917, og opskriften er ikke ændret siden.
59,00 kr.
Picture of Swedish Tonic, Gin & Tonic Glögg

Swedish Tonic, Gin & Tonic Glögg

Med Swedish Tonic’s nysgerrige og legesyge energi er der mulighed for at eksperimentere med traditionerne inden for glögg.
160,00 kr.
Picture of Delamain XO "Christmas" Cognac

Delamain XO "Christmas" Cognac

Delamain & Co. har produceret delikat cognac gennem generationer. Siden 1824 har det familieejede destilleri lagt sin sjæl i at udvikle de mest udsøgte og raffinerede flasker med cognac, som bliver nydt af kendere verden over. Delamain XO “Christmas” Cognac er ingen undtagelse.
379,00 kr.
Picture of Julekalender, Gin

Julekalender, Gin

GIN-kalenderen indeholder 24 gin fra 7 forskellige lande - Skotland, England, Spanien, Norge, Danmark, Frankrig & Letland!
549,00 kr. 499,00 kr.
Picture of Julekalender, Gin (24x5cl)

Julekalender, Gin (24x5cl)

I julekalenderen er der 24 flasker gin á 5 cl (nok til 2 pers) af mærkerne Mary Le Bone O&G, City of London, Whitley Neill, JJ whitlet gin, Aber falls gin og Liverpool gin. Du kan drikke ginnerne med din favorit-tonic eller lave en opskrift fra den medfølgende cocktailbog. I dette fantastiske univers kan du smage følgende gin:
799,00 kr.
Picture of Julekalender, Mac Y - Rom

Julekalender, Mac Y - Rom

Mac Y Calendar 2022 har fået en helt ny og spændende rom udgave! Indeholder 24 spændende og unikke rom fra forskellige lande.
599,00 kr.
Picture of Julekalender, Mac Y - Whiskey LUX

Julekalender, Mac Y - Whiskey LUX

24 gamle, sjældne og unikke Single Malt Whiskys fra forskellige lande. En fantastisk smagsoplevelse for whisky nørden, hvor de forskellige aftapninger byder på en fantastisk smagsoplevelse.
999,00 kr.
Picture of Julekalender, Rom - Rum Nation

Julekalender, Rom - Rum Nation

24 DAYS WITH RUM NATION-kalenderen indeholder 6 Rare Rums, 14 Rum Nation Rums, 3 Rum Nation Blanc Rums og 1 Rum Spirit Drink fra 10 forskellige lande - Barbados, Guyana, Guadeloupe, Guatemala, Madeira (Portugal), Jamaica, Panama, Peru, Reunion & Trinidad.
519,00 kr.
Picture of Minttu Peppermint

Minttu Peppermint

Det er virksomheden Pernod Richard Finland, der står bag denne friske og klare pebermynte likør. Minttu Peppermint får sin klarhed og renhed fra brugen af en særlig sukkerart.
120,00 kr. 89,00 kr.
Filters Close
Min: 57,00 kr. Max: 999,00 kr.
kr.57 kr.999