Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Likør

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Aperol Aperitivo

Aperol Aperitivo

Takket være et hemmelig, original italiensk opskrift har den flotte, orangefarvede Aperol Aperitivo en ganske unik smag, som tiltrækker alle livsnydere med smag for en kølig drink - især når sommeren melder sin ankomst.
119,00 kr.
Picture of Kahlua Coffee Liqueur

Kahlua Coffee Liqueur

Kahlua kaffelikør er en absolut klassiker og et must i køleskabet. Kahlua er kendt for den gode kaffesmag og den intense farve og sødme. Mange drinks med fokus på den fede flødesmag tager udgangspunkt i Kahlua, heriblandt Espresso Martini og White Russian.
139,00 kr.
Picture of Baileys Original Irish Cream

Baileys Original Irish Cream

Baileys Original Irish Cream har den perfekte balance mellem gammel irsk whisky, frisk fløde og et strejf af kakao samt vanilje. Det er kun de fineste ingredienser som bruges i denne irish cream likør. Den irske whisky kommer fra en række forskellige kvalitetsdestillerier herunder Bushmills Distillery.
129,00 kr.
Picture of Licor 43

Licor 43

Licor 43 er en umiskendelige gyldne likør, som er gennemtrængt med skønhed og kulturel rigdom fra byen Cartagena. I hver tår smager man Spaniens aromaer: Flamencomusikkens tromme, middelhavssolenes varme og selvfølgelige mere end noget andet, en ren og umættelig passion for livet.
179,00 kr.
Picture of Fireball Cinnamon Whisky Liqueur

Fireball Cinnamon Whisky Liqueur

Fireball Cinnamon Whisky Liqueur er lavet på Canadisk whisky og naturlig kanel, som er meget gennemtrængende, uden at blive for sød.
219,00 kr. 169,00 kr.
Picture of Safari Exotic Liqueur

Safari Exotic Liqueur

Safari Exotic Liqueur er en likør med smag af eksotiske frugter, heriblandt Papaya, mango, citron, lime og passionsfrugt.
170,00 kr.
Picture of Amaretto Disaronno Originale

Amaretto Disaronno Originale

Amaretto Disaronno er takket være sin bløde smag og indlysende aromaer "verdens yndlings italienske likør”. Amaretto Disaronno er kendt som et elegant, italiensk ikon i mere end 160 forskellige lande. Selvom den har eksisteret i mere end 500 år, er den stadig meget populær i dag og altid up-to-date. Amaretto Disaronno er en fornøjelse at drikke med isterninger, men også fantastisk at blande, og gør enhver cocktail unik.
149,00 kr.
Picture of Borghetti Caffé Espresso Liquore

Borghetti Caffé Espresso Liquore

Carolans Irish Cream Liqueur er en klassisk cremelikør, når den er bedst. Likøren fremstilles ved at blande den bedste irske whiskey med frisk fløde for til sidst at søde med naturlig honning.
200,00 kr.
Picture of Chambord Liqueur

Chambord Liqueur

Chambord Liqueur en likør, som fremstilles i provinsen Chambord, på et ægte vinslot, med de fineste ingredienser. Nogle siger at den er inspireret af Kong Louis XIV’s fortrukne drink.
199,00 kr.
Picture of St. Germain Elderflower Liqueur

St. Germain Elderflower Liqueur

St. Germain Elderflower Liqueur blev lanceret i 2007 af det New York baseret Cooper Spirits Company, som blev ledt af tredje generation destiller, Rob Cooper. Selvom virksomheden blev overtaget af The Barcardi Company i 2013, har St. Germain bevaret sine håndværksmæssige rødder.
299,00 kr.
Picture of Galliano Liquore

Galliano Liquore

Galliano Liquore er en italiensk vaniljelikør, som præsenterer en klar og gylden farve sammen med friske bittersøde aromaer af appelsin, vanilje og eukalyptus, der ledsages af en karakteristisk sødlig smag af krydderurter med strejf af vanilje og anis.
189,00 kr.
Picture of Midori Melon Liqueur

Midori Melon Liqueur

Lanceringen af melonlikøren Midori Melon Liqueur var et overdådigt party på legendariske Studio 54 i New York i 1978. Blandt Gæstelisten var spækket med superstjerner heriblandt en ung knægt med en lovendende skuespillerkarriere, en skuespiller vi i dag kender som John Travolta.
159,00 kr.
Picture of Pisang Ambon

Pisang Ambon

Pisang Ambon præsenterer en dyb grøn farve og aromaer, som er præget af eksotiske frugter og citrus, der ledsages af karakteristisk smag af bananer med strejf af citrus.
119,00 kr.
Picture of Pimm's No.1

Pimm's No.1

Pimm's No.1 er en gin baseret likør. Den har en smag af frugt, bær og krydderier. Denne likør er en af de mest populære i England, og derudover også i alle de andre lande hvor de engelske soldater har haft likøren med rundt.
119,00 kr.
Picture of Heering Cherry Liqueur

Heering Cherry Liqueur

Har du mod på at prøve en dansk likør? Mange danske likører kan sagtens hamle op med de store, internationale likører – og denne Heering-likør baseret på kirsebær er ingen undtagelse.
149,00 kr.
Picture of Grand Marnier Cordon Rouge (Rød)

Grand Marnier Cordon Rouge (Rød)

Den originale Grand Marnier Cordon Rouge likør blev fremstillet i 1880 af Louis-Alexandre Marnier Lapostolle. Det er en delikat blanding af fine cognacer og destilleret essenser fra tropiske appelsiner med Marnier-lapostolles hemmelige touch. En Langsom aldring i franske egefade, som giver den enestående rundhed og finesse.
269,00 kr.
Picture of Patron "XO Cafe" Coffee Liqueur

Patron "XO Cafe" Coffee Liqueur

Patron XO Café Liqueur er en ekstraordinær blanding af ekstremt Premium Patron Silver tequila og den rene, naturlige essens af fin kaffe. Smagen er tør og ikke sød som de fleste kaffe likør. Patron XO Cafe er fantastisk som en cocktail ingrediens, eller som en unik og lækker dessert topping.
299,00 kr.
Picture of Giffard Liqueur Apricot Brandy / Abrikos

Giffard Liqueur Apricot Brandy / Abrikos

Abrikoslikøren fra Giffard har en fin gylden farve med nuancer af orange. I næsen har den klassiske aromaer, der kendetegner den søde abrikoslikør. Bouqueten kommer i flere stadier: først noter af mandler, så søde noter af modne abrikoser med et strejf af grøntsager og søde krydderier for til slut at glide over i en finish præget af karamelliseret abrikosmarmelade.
169,00 kr.
Picture of De Kuyper Liqueur Apricot Brandy / Abrikos

De Kuyper Liqueur Apricot Brandy / Abrikos

De Kuyper Liqueur Apricot Brandy er lavet på destillater af abrikos, delikat blandet med brandy for at … den friske smag.
170,00 kr.
Picture of Agwa de Bolivia Coca Leaf Liqueur

Agwa de Bolivia Coca Leaf Liqueur

Kokabladene plukkes i over 2000 meters højde i andesbjergene, herefter transporteres de til Amsterdam, hvor de udblødes og blandes med 36 andre naturlige urter.
240,00 kr.
Filters Close
Min: 83,00 kr. Max: 890,00 kr.
kr.83 kr.890