Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Portvin

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Ferreira 10 YO Dona Antonia White Port

Ferreira 10 YO Dona Antonia White Port

Denne prisvindende Ferreira 10 YO Branco Port er en portugisisk portvin. Den har en smuk, gylden farve, som kan minde helt om rav. Den har en meget kompleks bouquet, hvor tropiske frugter først kommer til, men derefter harmonerer med en næsten balsamicoagtig krydrethed.
160,00 kr.
Picture of Ferreira 20 YO Tawny Port

Ferreira 20 YO Tawny Port

Ferreira er et af de ældste portvinsproducerende huse i Portugal. Deres vine er kendt for at være de bedste af sin slags, og det er denne 20 YO Tawny Port et glimrende eksempel på.
399,00 kr.
Picture of Ferreira Dona Antonia 10 YO Tawny Port

Ferreira Dona Antonia 10 YO Tawny Port

Denne røde portvin fra Douro-distriktet i Portugal er fyldig, blød og sofistikeret. Vinen har en meget smuk rød farve, som ser godt ud hældt op. Den er lavet på et blend af nogle forskellige traditionelle, røde druer, som alle bliver håndplukket og nøje udvalgt.
209,00 kr.
Picture of Ferreira Dona Antonia Reserva Tawny Port

Ferreira Dona Antonia Reserva Tawny Port

Ferreira Dona Antónia er en Premium Reserva port fra Ferreira, som i dag er verdens førende vinproducent og Portugals største mærke. Premium Reserva port er fremstillet som en hyldest til den karismatiske Dona Antónia Adelaide Ferreira, der i 1800-tallet ledte virksomheden og tilførte den værdier, som har givet virksomheden den status, den har i dag.
180,00 kr.
Picture of Ferreira LBV 2015 Port

Ferreira LBV 2015 Port

LBV står for Late Bottled Vintage Port, hvilket er præcis, hvad denne portvin er, da den er hældt på flaske tilbage i 2011. Portvinen har en bouquet, hvor et hint af peber præger.
150,00 kr.
Picture of Ferreira Tawny Port

Ferreira Tawny Port

Ferreria har siden 1751 fremstillet portugisisk vin af høj kvalitet. Douro-regionen i Portugal er kendt for sine portvine, og gennem mærkets levetid har lige præcis dette område betydet meget. Ferreira Tawny Port er en klassisk portvin, som først bliver lagret i egefade. Gennemsnitsalderen på det færdige produkt er typisk fire år.
120,00 kr.
Picture of Ferreira Vintage 2016 Port

Ferreira Vintage 2016 Port

Ferreira Vintage 2016 Port Alkohol: 16,00 % Indhold: 75,00 cl Land: Portugal Vintage 2016 Port fra Ferreira er én af mange gode produkter fra det portugisiske hus. Portvinen har stort henlægningspotentiale og estimeres til at nå sit fulde potentiale efter 15 år.
799,00 kr.
Picture of Fonseca Ruby Port

Fonseca Ruby Port

Du får her en dyb rubinrød portvin, der kan overraske selv den mest kræsne portvin-entusiast med sin karakter og fylde.
109,00 kr.
Picture of Fonseca Tawny Port

Fonseca Tawny Port

Fonseca Tawny Port tager dig med på en smagsrejse hele vejen til sit hjemland Portugal. Producenten bag, Fonseca, betragtes som et af de førende portvinshuse, og de har siden 1815 lavet kvalitetsportvine til sit kræsne publikum.
119,00 kr.
Picture of Warre's Vintage 2016 Port

Warre's Vintage 2016 Port

År 2016 var for Douro dalen et år med en struktureret, balanceret og elegant vindrueprofil. Druerne blev plukket i slutningen af september, hvor dyrknings- og plukningsforholdene ikke kunne være bedre.
740,00 kr.
Picture of Warre's Otima 20 Tawny Port

Warre's Otima 20 Tawny Port

Otima er nytænkning inden for portvin, som gør op med alle stereotype forestillinger om portvin, hvilket bl.a. den smukke og anderledes flasketype vidner om.
279,00 kr.
Picture of Warre's Otima 10 Tawny Port

Warre's Otima 10 Tawny Port

Warre’s Otima 10 Year Old Tawny Port er en traditionel portugisisk portvin. Aged Tawny Ports fra Warre’s blandes af højkvalitetsvine, som lagres i træ over længere perioder. Mens vinen lagres, smages den jævnligt for at tjekke udviklingen.
199,00 kr. 149,00 kr.
Picture of Warre's King's Tawny Port

Warre's King's Tawny Port

Warre’s King’s Tawny Port er en tre-årig portvinsblend fra portugisiske Warre’s King’s. Blendet resulterer i en frisk, frugtig portvin lavet på unge vine. Ældningen i egetræsfade giver portvinen en god balance og mildhed.
119,00 kr.
Picture of Warre's Fine White Port

Warre's Fine White Port

Warre’s var det første britiske portvinshus, som etablerede sig i Portugal – det skete helt tilbage i 1670. Denne portvin, Warre’s Fine White Port, laves af hvide druesorter fra Douro-regionen. Portvinen lagres hos Warre’s Vila Nova de Gaia vingård i en kombination af egetræs- og stålfade.
109,00 kr.
Picture of Warre's "Den Kongelige Livgarde" Port

Warre's "Den Kongelige Livgarde" Port

Denne portvin fra Warre’s er kommet til, da der i fortiden var tradition for, at vagtkommandøren i Livgarden bød sin afløser velkommen med et glas portvin fra Warre’s. Dette giver god mening, da Warre’s blev grundlagt på omtrent samme tid som Den Kongelige Livgarde.
149,00 kr.
Picture of Porto Fogo Tawny Port

Porto Fogo Tawny Port

Porto Fogo Tawny Port er lavet på druesorterne Touriga Nacional, Tinta Barroca, Tinta Roriz og Touriga Francesca. Alle druerne gror i Portugals Douro-region, som er kendt for sin fremstilling af overdådige portvine - hvor én af dem er denne Tawny portvin.
89,00 kr.
Picture of Rozes Ruby Port

Rozes Ruby Port

Rozes grundlæggelse i Portugal tilbage i 1855 markerede begyndelsen på en lang rejse med produktion af vin. Rozes Ruby Port er en frisk, elegant portvin.
99,00 kr.
Picture of Taylor's 10 YO Tawny Port

Taylor's 10 YO Tawny Port

Taylor’s er et af verdens ældste portvinshuse, som har eksisteret i mere end 300 år. De druer, der bruges til Taylor’s portvine, dyrkes i den portugisiske Douro Dal, som er kendt verden over for sine “portvinsdruer”. Denne portvin er lagret i egetræsfade i 10 år, heraf navnet 10 YO.
199,00 kr.
Picture of Taylor's Fine Tawny Port

Taylor's Fine Tawny Port

Fine Tawny Port fra Taylor’s fremstilles på forskellige vine, som vælges ud fra deres blødhed og milde karakter. Vinene lagres i op til tre år i egetræsfade i Taylor’s vinkældre i Vila Nova de Gaia. De forskellige vine blandes dernæst sammen, hvilket sker et par måneder før, der tappes.
95,00 kr.
Picture of Taylor's LBV  Port

Taylor's LBV Port

Taylor’s har i mere end 300 år lavet traditionel portugisisk portvin. Portvinshuset er et af de ældste i verden, hvorfor de har stor ekspertise og erfaring, når det kommer til deres overdådige portvine. Denne portvin er lavet i en kombination af nogle af de bedste og mest fyldige røde portvine fra 2014.
180,00 kr.