Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Rom

Rom er en fantastisk spændende spiritus, og fås i mange prisklasser og kvaliteter. Vi har over 300 forskellige flasker på lager. Vi anbefaler på det kraftigste at man bør forsøge sig med en god flaske rom, det vil helt klart for mange være en god og spændende verden af smage at dykke nærmere ned i.

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Gosling's Black Seal

Gosling's Black Seal

Goslings Black Seal er en fantastisk mørk rom, den er produceret i Bermuda siden 1806, og navnet stammer fra det sorte voks, som firmaet i gamle dage brugte til at forsegle flaskerne med.
199,00 kr.
Picture of Diplomatico Reserva Exclusiva

Diplomatico Reserva Exclusiva

Diplomático Reserva Exclusiva er destilleret fra melasse i kobber pot stills og lagres derefter i 12 år. Bouqueten er med intense noter af karamel, mandler, honning og hints af kobber samt meget delikate banan dufte.
319,00 kr.
Picture of Zacapa Centenario 23 YO

Zacapa Centenario 23 YO

Det er den specifikke kombination af Guatemalas jord, klima og højde, sammen med Zacapas masterblenders usædvanlige dygtighed af kontrol over produktionen og lagringen, der gør Zapaca i stand til at lave en verdens bedst smagende rom.
449,00 kr.
Picture of Opthimus Solera 18 Ron Dominicano

Opthimus Solera 18 Ron Dominicano

Opthimus Soler 18 Ron Dominicano er en sensationel rom med en smuk elegant rød farve, en aroma, der byder på kirsebær, kokos og forfriskende noter, som ledsages af en smag, der støtter op om duften.
540,00 kr.
Picture of Plantation 20th XO Anniversary GB

Plantation 20th XO Anniversary GB

Plantation 20th Anniversary er en ekstraordinær årgang, som blev introduceret for at fejre Maison Ferrands 20. jubilæum. En samling af 12-20 års gamle rom, alle med oprindelse i Barbados, det er en fantastisk refleksion af øen selv.
379,00 kr.
Picture of Pampero Seleccion

Pampero Seleccion

Pampero Seleccion er lagret efter den venezuelanske lov, som siger, at alt rom fra Venezuela skal lagres i mindst to år. Pampero Seleccion har lagret på egetræsfade, hvilket har givet den fantastiske mørke gyldne farve.
180,00 kr.
Picture of El Dorado 12 YO

El Dorado 12 YO

El Dorado Demerara rom stammer fra det tidligere Britisk Guyana. Demerara var en af de oprindelige kolonier, der blev samlet til kolonien Britisk Guyana, som i dag hedder ”Guyana”. Demerara kolonien lå i området omkring Demerara floden og hovedbyen var Georgetown.
269,00 kr.
Picture of A.H. Riise Navy Rum

A.H. Riise Navy Rum

Denne rom er blevet genskabt efter den originale opskrift på den "Royal Navy Rom", som Albert Heinrich Riise kreerede, og leverede til flådens skibe, når de anløb havnen i Charlotte Amalie i det tidligere Dansk – Vestindien.
369,00 kr.
Picture of Mount Gay Eclipse

Mount Gay Eclipse

Ifølge et gammelt rygte i Barbados er Mount Gay det ældste spiritusmærke i landet. Og mens historien bag mærket trækker spor helt tilbage til 1700-tallet, kan rommens oprindelse spores tilbage til midten af 1600-tallet - det gør altså ikke bare Mount Gay til et af de ældste mærker i Barbados, men producenten er blandt verdens ældste brands.
179,00 kr.
Picture of Zacapa Centenario XO

Zacapa Centenario XO

Ron Zacapa har siden slutningen af halvfjerdserne produceret deres verdensberømte rom og den er måske den mest kendte premium rom i verden.
999,00 kr.
Picture of El Dorado 21 YO

El Dorado 21 YO

El Dorado 21 YO er destilleret på Wooden Coffey Pot Still, Coffey Pot Still og Savalle Still, hvor efter den er modnet i mindst 21 år på Bourbon fade.
749,00 kr. 649,00 kr.
Picture of A.H. Riise Royal Danish Navy "Frogman Edition"

A.H. Riise Royal Danish Navy "Frogman Edition"

A.H. Riise Royal Danish Navy "Frogman Edition” er en genskabelse af den originale "Royal Navy Rom", som Albert Heinrich Riise kreerede og leverede den til flådens skibe, når de anløb havnen i Charlotte Amalie i det tidligere Dansk - Vestindien.
449,00 kr.
Picture of Stroh Rum 80 (50 cl.)

Stroh Rum 80 (50 cl.)

Stroh 80 er en kobber farvet, let fyldig rom. Den har indledende aromaer af lys flødekaramel og vanilje. Det leder til en duft af blomster, urter, tropiske frugter og krydret noter. I munden har den en fed romsmag med et utal af krydderier, parfume og smørtoner, med en meget lang og varm eftersmag.
169,00 kr.
Picture of El Dorado 15 YO

El Dorado 15 YO

El Dorado Demerara rom stammer fra det tidligere Britisk Guyana. Demerara var en af de oprindelige kolonier, der blev samlet til kolonien Britisk Guyana, som i dag hedder ”Guyana”. Demerara kolonien lå i området omkring Demerara floden og hovedbyen var Georgetown.
349,00 kr.
Picture of Volbeat No. III

Volbeat No. III

Da Volbeat tilbage i 2016 lancerede deres første rom ville det berømte band tilbyde deres dedikerede fans noget ud over det sædvanlige. Noget særligt - noget der stimulerede bandets egen påskønnelse af alle de elementer, der hører med til at producere alkohol.
379,00 kr. 349,00 kr.
Picture of A.H. Riise "Navy Strength" Rum

A.H. Riise "Navy Strength" Rum

A.H. Riise Navy Strength Rom er hånd blendede i små partier af flere forskellige destillater. Det er op til 20 år gamle rom destillater af typen “Vedderburn og Plummer”, som er en melasse baseret rom frembragt ved langsom gæring. Melasse er et restprodukt fra sukker.
449,00 kr.
Picture of A.H. Riise 175th Anniversary Rum

A.H. Riise 175th Anniversary Rum

A.H. Riise 175th Anniversary Rum er en jubilæums rom, som er lanceret i forbindelse med, at A.H. Riise for 175 år siden etablerede det første apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas, Vestindien.
459,00 kr. 389,00 kr.
Picture of A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal Rum

A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal Rum

A.H. Riise Rom er skabt som en hyldest til én af de mest markante og entreprenante Danskere, Apoteker og Etatsråd A.H. Riise, som var bosat og virkede på de tidligere Dansk Vestindiske Øer i perioden 1838 til 1878.
299,00 kr.
Picture of A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced Rum

A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced Rum

A.H. Riise Black Barrel Navy Spiced Rum er kendt for at være velsmagende og have et unikt design, som ligner en tønde.
279,00 kr.
Picture of A.H. Riise Family Reserve 1838

A.H. Riise Family Reserve 1838

Family Reserve er en af Apoteker Riise´s fineste og mest eksklusive rom "blends" med en gennemsnits alder på 25 år.
479,00 kr. 399,00 kr.
Filters Close
Min: 97,00 kr. Max: 5.610,00 kr.
kr.97 kr.5610