Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Shots

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Aftershock "Red" Cinnamon Liqueur

Aftershock "Red" Cinnamon Liqueur

Aftershock Red er en kanellikør, med den ultimative Aftershock smag. Den har været et hit siden sin lancering i 90’erne.
180,00 kr.
Picture of Chili Skud VS 12

Chili Skud VS 12

Chili Klaus er kendt og elsket for hans chili-smagningsvideoer med nogle af de mest prominente danskere - med forskellige udfald. Nu har han også kastet sig over shots, så resten af os kan tage udfordringen op. Chili Skud vindstyrke 12 er ikke for sarte sjæle, og ens smagsløg bliver sat på prøve med denne mundhest.
150,00 kr.
Picture of Chili Skud VS 6

Chili Skud VS 6

Chili Skud vindstyrke 6 er et vodkashot fra den landskendte chili-connaisseur, der går under navnet Chili Klaus. Chili Skud vindstyrke 6 er et shot baseret på vodka, som er tilsat en spændende kombination af lakrids og chili. Resultatet er en smagsoplevelse udover det sædvanlige.
150,00 kr.
Picture of Cool Coffee "Original" Shot

Cool Coffee "Original" Shot

Cool-Coffee er en lækker nyhed til alle, der elsker smagen af rigtig kaffe.
190,00 kr.
Picture of Dracula Shot

Dracula Shot

Danmark er kendt for deres hang til lakrids, og hvis du er en af dem, som ikke kan få nok at det, så kender du sikkert allerede de klassiske Dracula Bolsjer.
140,00 kr.
Picture of Fisk Original 16,4% (50x2cl RØR)

Fisk Original 16,4% (50x2cl RØR)

Fisk Original 30% er en gammel klassiker i den danske shot-historie, og det er faktisk lige før, Fisk kan kaldes for en helt ikonisk shot-variant. De fleste danskere har haft fingrene i en flaske Fisk Original før eller siden – og den her variant kommer i 2 cl ”portionsanrettede” rør, som er lige til at drikke.
575,00 kr.
Picture of Fisk Pure Raw Liquorice

Fisk Pure Raw Liquorice

Fisk Pure Raw er en likør, som er lavet på rålakrids. En rålakridslikør til alle lakridselskere, der er lavet på ægte lakridsrod for en lækker, autentisk smag.
150,00 kr.
Picture of Fisk Pure Raw Liquorice (50x2cl RØR)

Fisk Pure Raw Liquorice (50x2cl RØR)

Fisk Pure Raw er en likør, som er lavet på rålakrids. En rålakridslikør til alle lakridselskere, der er lavet på ægte lakridsrod for en lækker, autentisk smag.
575,00 kr.
Picture of Fisk Pure Raw Salty Caramel

Fisk Pure Raw Salty Caramel

Mange er bekendte med det klassiske lakridsshot fra karakteristiske Fisk – men der findes også en anden variant, som smager helt anderledes end sin salmiakbror: Fisk Pure Raw Salty Caramel er karakteriseret ved en meget blød og fyldig smag af karamel. Hertil er den afrundet med en passende mængde flager af salt.
150,00 kr.
Picture of Fisk Sure Cola (50x2cl RØR)

Fisk Sure Cola (50x2cl RØR)

Fisk Sure Cola er den tredje variant i serien af de populære shots med sour fra FISK. Fisk Sure Cola har en syrlig og frisk smag af brusende og læskende cola. Sæt gang i festen med denne sur/søde vodkashotvariant, som kan drikkes som et forfriskende pust som sidevogn til en øl, når der er brug for lidt afveksling.
575,00 kr.
Picture of Fisk Sure Jordbær (50x2cl RØR)

Fisk Sure Jordbær (50x2cl RØR)

Hvis du har hang til surt slik eller bare søde sager, så er dette Fisk Sure Jordbær vodkashot sikkert lige noget for dig. Smagen er let, frisk og sød med et hint af spiritus, syrlige jordbær og let krydret. Duften bringer tankerne hen på slik med sine syrlige noter af jordbær og krydderier.
575,00 kr.
Picture of Fisk Sure Vandmelon (50x2cl RØR)

Fisk Sure Vandmelon (50x2cl RØR)

Sure Fisk med vandmelon (Sour Watermelon) er den sidste nye, og dermed femte variant i den populære serie af sure shots, som har indtaget både festlige lejligheder og nattelivet med storm. Den nye variant af Sure Fisk smager af søde, saftige og solmodne vandmeloner, der balancerer mellem sødme og en frisk syrlighed.
575,00 kr.
Picture of Fisk Sure Æbler (50x2cl RØR)

Fisk Sure Æbler (50x2cl RØR)

De sure shots har for alvor vundet indpas i det danske festliv, og nu melder Fisk sig også på banen med blandt andet denne Fisk Sure Æbler. Smagen er frisk og sur med en autentisk og gennemtrængende smag af friske, grønne æbler fra haven.
575,00 kr.
Picture of Fisk The Classic

Fisk The Classic

Fisk er en af de klare favoritter i Danmark, og den efterhånden ikoniske shotvariant får sin velkendte smag fra kvalitetsvodka, eukalyptus, mentol og lakrids. Fisk the Classic er et frisk shot med lækre smagsnuancer af lakrids og forfriskende eukalyptus, hvilket kommer bedst til udtryk, hvis den serveres iskold.
150,00 kr.
Picture of Fisk The Classic 30% (12x2cl)

Fisk The Classic 30% (12x2cl)

Fisk er en af de klare favoritter i Danmark, og den efterhånden ikoniske shotvariant får sin velkendte smag fra kvalitetsvodka, eukalyptus, mentol og lakrids. Fisk the Classic er et frisk shot med lækre smagsnuancer af lakrids og forfriskende eukalyptus, hvilket kommer bedst til udtryk, hvis den serveres iskold.
190,00 kr.
Picture of Fiskefjæs (50x2cl RØR)

Fiskefjæs (50x2cl RØR)

Fiskefjæs er et frisk og lækkert shot produceret på den fineste vodka og præsenterer den velkendte smag af mentol, eukalyptus og lakrids.
575,00 kr.
Picture of Ga-Jol Original Ananas / Ananas Lakrids

Ga-Jol Original Ananas / Ananas Lakrids

Ga-Jol Orginal Ananas er en spændende og forfriskende kombination af danskernes favoritslik lakrids og den lækre, tropiske frugt ananas. Original Ananas har en lækker smag af sød ananas blandet med ægte rålakrids, hvilket giver lakrids-vodkashottet et forfriskende tvist.
150,00 kr.
Picture of Ga-Jol Original Blå / Mentol Lakrids

Ga-Jol Original Blå / Mentol Lakrids

Den Originale Blå Ga-jol er lavet i samarbejde med Ga-jol. Vodkashottet er baseret på kvalitetsingredienser fra Ga-Jol, som er blandet op med premium vodka. Den velkendte smag er skabt på baggrund af lakrids, mentol og selvfølgelig den klassiske smag af de blå gajoler.
150,00 kr.
Picture of Ga-Jol Original Blå 16,4% (50x2cl RØR)

Ga-Jol Original Blå 16,4% (50x2cl RØR)

Den Originale Blå Ga-jol er lavet i samarbejde med Ga-jol. Vodkashottet er baseret på kvalitetsingredienser fra Ga-Jol, som er blandet op med premium vodka.
575,00 kr.
Picture of Ga-Jol Original Blåbær / Blåbær Lakrids

Ga-Jol Original Blåbær / Blåbær Lakrids

I Ga-Jols Original Blåbær vodkashot mødes smagen af lakrids og søde, frugtige blåbær i en symfoni af smagsoplevelser, der nok skal sætte gang i festen. Shottet har en forfriskende smag af blåbær, som er blandet med lakrids. Shottet er lavet på premium vodka, hvilket garanterer god kvalitet og god smag.
150,00 kr.