Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Shots pakke med 15 stk.

Shots pakke med 15 stk. rør á 2 cl. i tre forskellige varianter. Nem og praktiske at have med i lommen eller i håndtasken, så man ikke skal slæbe en stor flaske med på festival eller på en bytur.
SKU: 64202
149,00 kr.
i h

Pakken indeholder
5 stk. SMÅ SURE
5 stk. SMÅ FUGLE
5 stk. RÅSTOF

Kunder, der har købt denne vare, købte også
Picture of Sure Fisk Party Pack (5x2cl Rør)

Sure Fisk Party Pack (5x2cl Rør)

Små Sure er en serie af danskproducerede vodkashots. Den støt stigende popularitet skyldes blandt andet et udvalg af mange forskellige varianter, som er populære hos alle aldersgrupper. Små Sure er lavet på en base af vodka og herefter tilsat andre smagsnuancer som eksempelvis fersken, hindbær, apple og cola.
56,00 kr.
Picture of Råstoff Jordbær-Rabarber

Råstoff Jordbær-Rabarber

Råstoff Jordbær-Rabarber er et velsmagende shot, som byder på en kombination af både surt og sødt. Smagen afspejler sig i søde noter af jordbær samt mere syrlige noter af rabarber.
149,00 kr. 129,00 kr.
Picture of Ga-Jol Original Granatæble (5x2cl RØR)

Ga-Jol Original Granatæble (5x2cl RØR)

Ga-jols velsmagende vodkashot Original Granatæble er en fantastisk fusion mellem de velkendte lakridser fra Ga-jol og den friske, søde og let syrlige smag fra granatæble. Resultatet er et forfriskende shot med smag af lakrids og granatæble, som kan nydes alene eller som en forfriskende sidevogn til en øl, drink eller cocktail.
56,00 kr.
Picture of Brancamenta (3x2cl/pk)

Brancamenta (3x2cl/pk)

Brancamenta er en forfriskende og smagfuld bitter med en intens smag af mynte. Formlen er hemmeligholdt – og det gør bare denne bitter til en endnu mere overraskende og mystisk smagsoplevelse.
39,50 kr.