Marie Brizard Kokossirup indeholder naturlige ekstrakter af kokosnødder, og den autentiske kokossmag sender straks tankerne i retning af eksotiske tropeegne.
Marie Brizard Sirop de Fruit de la Passion er en passionsfrugtsirup, som er lækker blandet med danskvand, lemon-lime sodavand, mousserende vin eller som en ingrediens i en cocktail.
Marie Brizard har udviklet denne originale sirup med særligt udvalgte vandmeloner. Den søde og delikate smag minder om sommer og sol og bringer et varmt smil på alles læber.
Marie Brizard Saltkaramelsirup er lavet på naturlige ekstrakter af karamel og fint salt, som giver en god balance mellem sødt og salt, afrundet af smøragtige noter.
Marie Brizard Pêche er en ferskensirup, som gør sig godt som en ingrediens i din cocktail. Denne ferskensirup efterlader ingen i tvivl om, at den er lavet på ægte og naturlige ferskner.
Marie Brizard Sirup Raspberry / Hindbær er en hindbærsirup med en autentisk hindbærsmag. Siruppen er hverken tilsat farve eller konservering og er lavet på ren rørsukker og nøje udvalgt hindbærsaft. Når denne sirup blandes i en drink, vil den få en slikagtig, frisk og sød smag. Siruppen kan nydes blandet i vand med brus, i cocktails og drinks såsom en Marie Clover eller lignende.
Abrikosen er oprindeligt kendt som det armenske æble, abrikosen menes at stamme fra Armenien og være lokal i Kina. Den blev bragt til Europa af romerne og i dag er der et overflod af abrikosfrugtplantager i Sydfrankrig.
Den klassiske Mojito Mint Sirup har en skøn smag af rørsukker, lime og mynte – præcis som i den berømte cocktail, Mojito. 1883 Mojito Myntesirup kan med fordel bruges til at mixe en uovertruffen Mojito cocktail med lys rom eller som sødmetilsætter i andre cocktails, og til at balancere syrlige ingredienser f.eks. citron- eller limejuice. Siruppen er desuden velegnet i te.
1883 Anissirup har den karakteristiske mælkehvide farve, som også opstår, når man mixer Pernod med vand. Den lakridsagtige duft og smag minder meget om denne klassiske drink.