Søg

Alders begrænsning

Du skal være over 18 år gammel, for at gå på denne side.

Er du over 18?

Ja Nej

Vermouth

View as Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Picture of Baya Baya Red Vermouth

Baya Baya Red Vermouth

Bad Mouth Rosé Vermouth er en bittersød oplevelse, der opmuntrer til at slå fødderne op og nyde solen på terrassen. Den er lavet på Grands Vins friske solbær rosé, hvilket giver et længe ventet modspil til den traditionelle tyngde og bitterhed i Vermouth.
320,00 kr.
Picture of Belsazar Vermouth Rosé

Belsazar Vermouth Rosé

Denne Vermouth Rosé fra Belsazar er lavet på Pinot Noir vin fra Badenregionen i Tyskland. Derudover giver forskellige urter, blomster samt frugter smag til vermouthen, hvilket gør, at den har en helt særlig kompleksitet.
230,00 kr.
Picture of Belsazar Vermouth White

Belsazar Vermouth White

Denne Belsazar luksus Vermouth laves på vine fra den tyske Baden region. Forskellige urter, blomster og frugter gør - sammen med frugtbrandy - denne vermouth til en sød og kraftig en af slagsen.
260,00 kr.
Picture of Carpano "Antica Formula" Vermouth

Carpano "Antica Formula" Vermouth

Carpano Antica Formula Vermouth er en Vermouth med en unik og umiskendelig smag og rig konsistens, den er fremstillet af Casa Carpano, som er virksomheden der opfandt kategorien Vermouth i 1786 i Turin.
140,00 kr.
Picture of Carpano "Antica Formula" Vermouth

Carpano "Antica Formula" Vermouth

Carpano Antica Formula Vermouth er en Vermouth med en unik og umiskendelig smag og rig konsistens, den er fremstillet af Casa Carpano, som er virksomheden der opfandt kategorien Vermouth i 1786 i Turin.
280,00 kr.
Picture of Carpano "Punt e Mes" Vermouth

Carpano "Punt e Mes" Vermouth

Carpano Punt e Mes Sweet Vermouth er en legende i historien. Historien fortæller at en børsmægler var fanget i en diskussion med en kolleger, den 19 april 1870, i Carpanos vin shop, om stigningen i aktiekurserne, der var steget halvandet point, denne dag. Han bestilte sin sædvanlige Carpano vermouth, men bad bartender om at tilføje et halvt måleglas bitter, ved hjælp af den regionale udtrykket "Punt e Mes". Drikken blev straks populær som aperitif før frokost.
140,00 kr.
Picture of Carpano Bianco Vermouth

Carpano Bianco Vermouth

Carpano Bianco Vermouth fra Carpano har en let gullig farve med en indbydende aroma med noter af citrus, rå kakaobønner og mandler. Det er en meget letdrikkelig vermouth, fordi den har en meget frisk smag. Den har en kompleks aroma med genkendelige noter af vin, citrus og eksotiske frugter og en meget mineralsk finish.
180,00 kr.
Picture of Carpano Dry Vermouth

Carpano Dry Vermouth

Carpano Dry er det sidste skud på stammen af vermouth fra Carpano. Denne vermouth har en anelse højere alkoholprocent end sine forgængere, og så er den tilsat mindre sukker, hvilket giver den et mere tørt udtryk.
180,00 kr.
Picture of Cocchi Aperitivo Americano Bianco

Cocchi Aperitivo Americano Bianco

Bag denne vermouth står Giulio Cocchi, der er en af Italiens mest anerkendte producenter. Her får du en af bartendernes favoritter, når det eksempelvis gælder om at mikse den legendariske Martini. Det er dog ikke den eneste cocktail, der nyder godt af denne vermouths karakterfulde smag. Du kan nemlig eksperimentere med mange forskellige slags cocktails eller nyde den ren over is.
260,00 kr.
Picture of Cocchi Aperitivo Americano Rosa

Cocchi Aperitivo Americano Rosa

Denne vermouth leder straks tankerne hen på sol og sommer med sin lette, søde duft og smag. Den delikate laksefarvede nuancer med pink undertoner gør den til en indbydende aperitif til sommerens mange fester.
240,00 kr.
Picture of Cocchi Vermouth de Torino

Cocchi Vermouth de Torino

Cocchi Vermouth de Torino bygger på en over 100 år gammel familieopskrift. Og du kan tydeligt fornemme den italienske finesse og disciplin i flaskens indhold. Denne vermouth adskiller sig nemlig fra andre med sin dybe, intense og perfekt afrundede smag.
220,00 kr.
Picture of Cucielo Vermouth di Torino Bianco

Cucielo Vermouth di Torino Bianco

En vidunderlig kompleks men alligevel alsidig, klassisk version af Vermouth di Torino. Kun naturligt fremskaffede krydderurter og aromaer er brugt til at producere Cucielo. Den italienske vin, der anvendes i både Rosso og Bianco, er ens, og der brugers nøje udvalgte, kvalitetsdruer, Terbbiano di Abruzzo, sammen med Grillo og Ansonica fra Sicilien.
230,00 kr.
Picture of Cucielo Vermouth di Torino Rosso

Cucielo Vermouth di Torino Rosso

En vidunderlig kompleks men alligevel alsidig, klassisk stil af Vermouth di Torino. Der er udelukkende anvendt naturlige fremskaffede krydderurter og aromaer til produktionen af denne Cucielo. Den italienske vin, der anvendes i både Rosso og Bianco, er ens, derudover er der brugt nøje udvalgte, kvalitetsdruer, Terbbiano di Abruzzo, sammen med Grillo og Ansonica fra Sicilien.
220,00 kr.
Picture of Dolin Vermouth Blanc

Dolin Vermouth Blanc

Dolin Vermouth Blanc er en klassisk, tør og meget vinøs vermouth. De mest fremtrædende noter af præget af eksotiske frugter. Dolin er kendte for at producere lettere, mere tørre og mindre skarpe flasker vermouth end deres konkurrenter inden for feltet.
120,00 kr.
Picture of Dolin Vermouth Dry

Dolin Vermouth Dry

Dolin Vermouth Dry er en tør vermouth, som får sit smagsudtryk fra en lang række forskellige urter og krydderier. Disse giver Dolin Vermouth Dry et blødt og krydret udtryk, der gør den særligt anvendelig til lette cocktails og lysere spiritustyper.
120,00 kr.
Picture of Dolin Vermouth Rouge

Dolin Vermouth Rouge

Dolin Vermouth Rouge er lavet efter det samme sæt af opskrifter siden 1821, hvilket senere har givet pote, da den i slutningen af det 19. århundrede vandt medaljer i både Paris, London, St. Louis og Philadelphia, derudover fik den i 1932 Frankrigs eneste Appellation d 'Origine for Vermouth.
130,00 kr.
Picture of Drapo Bianco Vermouth

Drapo Bianco Vermouth

Drapo Bianco Vermouth er en lys vermouth med gyldne farvenuancer. Den er overvejende sød i smagen med en kompleks sammensætning af diskrete, frugtige noter. Derfor er den også særligt god i diverse cocktails, hvor dens delikate undertoner vil gøre sig godt .
130,00 kr.
Picture of Drapo Dry Vermouth

Drapo Dry Vermouth

Turins Drapo Dry Vermouth er, som navnet også antyder, en tør vermouth. Den er klar og lys i farven med meget behagelige aromaer af tropiske frugter. Drapo Dry Vermouth er på grund af sine frugtige undertoner en perfekt base til en lang række cocktails.
130,00 kr.
Picture of Drapo Rosso Vermouth

Drapo Rosso Vermouth

Turins Drapo Rosso Vermouth er en meget intens og frugtig Vermouth med diskrete blomstrede noter. Den intense drik kan nydes rent, over is eller i diverse cocktails, hvor den for alvor kan komme til udtryk.
140,00 kr.
Picture of Martini Rosso Vermouth

Martini Rosso Vermouth

Som alle andre flasker vermouth er denne Martini Rosso Vermouth lavet på hvidvin, som efterfølgende er tilsat krydderurter og krydderier. Den første vermouth fra Rosso-firmaet så dagens lys i 1863, og siden har den fået opmærksomhed og ros verden over. Opskriften er holdt hemmelig, men vi ved, at vinen blandt andet indeholder oregano og bynke.
95,00 kr.